Cu ocazia aniversării unui an la Cluj Napoca, UBER anunță lansarea unui nou serviciu destinat famillilor: UberCHILDSEAT.

UberCHILDSEAT este disponibil la Cluj Napoca începând cu 9 august 2017, având un tarif de 1,95 de lei pe kilometru, 0,27 lei/minut și un tarif minim de 10 lei.

În primul an de Uber în Cluj Napoca, zeci de mii de oameni au folosit serviciul, printre care și 25.000 de turiști din peste 75 de țări. Pe primul loc în topul țărilor cu cei mai multi turiști care au folosit Uber la Cluj este Marea Britanie, urmată de SUA și Franța.

Prețul la Untold, până de patru ori mai mare

După un an, o mașină ajunge la utilizatori, în medie, în patru minute, față de peste 10 minute în august, 2016.

La ediția 2017 a festivalului Untold cererea a fost de peste 10 ori mai mare comparativ cu 2016. Aproximativ 1 din 3 participanți la festival au folosit serviciul, fie că au comandat personal UBER sau că au împărțit cursa cu mai mulți prieteni. Utilizatorul cu cele mai multe curse pe perioada festivalului a folosit Uber de 15 ori, iar cea mai lungă cursă a avut 36 de kilometri, a început în Piața Unirii și s-a terminat în apropierea orașului Gherla.

Din cauza cererii mari, tariful dinamic pentru UberX a crescut, în medie, de doua ori, prețul ajungând cel mai mult la de patru ori tariful de bază de 1,95 de lei pe kilometru, spun reprezentanții Uber.