Alien Pixel Studio realizează jocul Unbound: Worlds Apart și s-a înscris pe platforma online a celor de la Unreal Engine, acolo unde aceștia pot oferi granturi pentru dezvoltarea de jocuri independente. Echipa a pitchuit de două ori, o dată în 2017 și o dată în 2018.

În total, cei de la Unreal Engine au avut de oferit peste 800.000 de dolari în granturi, dar, deși suma nu este oficială, cei de la Alien Pixel au primit probabil o sumă de ordinul zecilor de mii de dolari.

Alien Pixel Studios e o firmă de development de jocuri fondată în 2016 pentru a dezvolta jocuri independente. Primul joc a fost Polandball: Can Into Space! care a fost descărcat de peste 100.000 de ori pe mobile, dar și pe PC.

În vara lui 2016, Alien Pixel Studios a început să lucreze în Unreal Engine la Unbound: Worlds Apart, un joc atmosferic 2D bazat pe puzzle-uri și pe o poveste care se diferențiază de alte jocuri prin faptul că personajul principal are abilitatea de a deschide portaluri spre diferite dimensiuni afectând astfel mediul înconjurător și inamicii.

Jocul este momentan dezvoltat de două persoane. Sergiu Crăițoiu pe partea de programare și game design, iar Olga Ciob pe partea artistică. Cei doi își propun să lanseze jocul la începutul anului 2020 pe PC și pe console, inclusiv Nintendo Switch.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.