Black Friday 2018 - vânzări de 5 mil. euro pentru Ideall.ro

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Ideall.ro, unul dintre principalii retaileri de electronice și electrocasnice din România, anunță oferta pentru Black Friday 2018 și așteaptă venituri de cinci milioane de euro pentru această campanie. Estimarea se bazează pe vânzări anticipate cu 40% mai mari decât anul trecut, rezultate din suplimentarea stocului de produse din ofertă cu 20% comparativ cu 2017.

Black Friday 2018 la Ideall.ro - reduceri de până la 60%

Oferta Ideall.ro de anul acesta se concentrează cu predilecție pe segmentul aparatelor electrocasnice incorporabile (frigorifice, mașini de spălat rufe, cuptoare, plite și hote), precum și pe zona de televizoare. Produsele aflate în campanie vor beneficia de reduceri de până la 60% și de garanție extinsă asigurată de către producător.

În ceea ce privește onorarea comenzilor, Ideall.ro estimează că 70% dintre comenzile înregistrate vor ajunge la destinatari în termen de patru zile, restul urmând să fie livrate în săptămâna după weekend-ul de Black Friday. În acest sens, Ideall.ro a suplimentat flota proprie de livrări dedicată zonei București-Ilfov, acolo unde se află ponderea cea mai mare a comenzilor, de peste 50%, și a încheiat parteneriate cu principalele companii de curierat de pe piața locală.

„Clientul de Black Friday își dorește, desigur, reduceri cât mai mari, dar a devenit mult mai flexibil în ceea ce privește termenul de livrare al comenzii, ceea ce este atât în beneficiul retailerilor, cât și al livratorilor”, declară Cătălin Ciolpan, CEO Ideall.ro.

Conform estimărilor companiei pentru Black Friday, clienții ideall.ro vor face achiziții cu o valoare medie cuprinsă între 2000 și 3000 de lei. De asemenea, estimează că peste jumătate din comenzi vor fi din București și Ilfov, acolo unde livrează cu flota proprie.

Pentru anul în curs, ideall.ro vizează o cifră de afaceri de 25 de milioane de euro.

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor