Până acum, iRewind s-a remarcat în cadrul a peste 300 de evenimente sportive și a trimis cu succes peste un milion de clipuri video. Suma tranzacției este încă necunoscută. Achiziția îi va permite lui Yoveo să-și consolideze prezența pe piața de captură a scurtelor momente video și să-și dezvolte competența în acest domeniu, notează blogul propriu al startup-ului.

Marco Demont, unul din fondatorii Yoveo spune despre iRewind că ”este unul dintre pionierii din domeniul său, acela de ”video micro moments”, și că a reușit să se extindă foarte mult într-un timp relativ scurt”.

Departamentul tehnologic al iRewind este condus de Mihai Nicolaescu, CTO și co-fondator. Acesta va continua să opereze din București divizia tehnică, ajutând în continuare echipa care lucrează în Lausanne.

”Suntem foarte recunoscători pentru pasiunea și dedicația de care echipa iRewind a dat dovadă. Am fondat acest business pe ideea că fiecare moment video surprins de noi va aduce fericire pe care să o poți împărtăși. Yoveo are în portofoliu o multitudine de soluții video inovatoare pe care abia așteptăm să le combinăm cu capacitățile iRewind”, a declarat Bogdan Manoiu, celălalt co-fondator iRewind.