Începând de luni, 22 martie 2021, Coreto și Polygon, două proiecte din domeniul criptografic, își unesc forțele. Prin acest parteneriat, Coreto aduce comunității sale o serie de avantaje, cum ar fi: aproape zero costuri la trimiterea sau tranzacționarea token-urilor COR, tranzacții rapide prin integrarea token-urilor COR în portofelul Polygon și un grad mai ridicat de descentralizare.

Coreto este o platformă bazată pe reputație, prin intermediul căreia utilizatorii pot publica, aprecia sau combate opiniile altor utilizatori cu privire la diverse proiecte care utilizează tehnologia blockchain și nu numai. Începând de luna viitoare, investitorii individuali, liderii de opinie, creatorii de conținut și traderii își pot împărtăși cunoștințele și pot face predicții referitoare la criptomonede alăturându-se acestei platforme.

“Este mai puțin important cine ești în afara platformei. Când interacționezi pentru prima dată cu Coreto, totul pornește de la zero, toți au șanse egale. În baza unui sistem de meritocrație susținut de transparența tehnologiei blockchain și algoritmi, vei putea să îți construiești o reputație care îți va aduce o mulțime de beneficii pe termen lung. - Vlad Faraon – CBO & Co-founder Coreto.

Prin unirea forțelor cu Polygon, Coreto marchează o etapă importantă în construirea platformei proprii, unde utilizatorii vor putea beneficia de tranzacții rapide și de taxe scăzute la procesarea acestora.

Polygon este o platformă care ajută la construirea și conectarea rețelelor blockchain compatibile cu Ethereum, rezolvând problemele de scalare și taxele mari de tranzacție.

Lista pentru testarea versiunii ALPHA a platformei a fost deschisă pentru un număr limitat de persoane, însă cei care doresc să își rezerve locul pentru etapa a doua de testare, o pot face în continuare.