Toate aceste produse reprezintă pentru utlizatorii din România noi variante inteligente de a-și face viața de-acasă mai confortabilă.

Xiaomi Pad 5: Joacă-te cu spor, lucrează inteligent

Xiaomi Pad 5 este un produs versatil atât pentru serviciu sau școală, cât și pentru divertisment, cu specificații premium. Dotat cu un display WQHD+ de 11 inci și o rată de refresh de 120Hz, cu suport pentru Dolby Vision®, Xiaomi Pad 5 aduce conținutul la viață prin imagini elaborate și culori mai calde și naturale pline de detalii. De asemenea, oferă o acustică imersivă datorită difuzoarelor quad cu tehnologie Dolby Atmos.

Xiaomi Pad 5 are și specificații care vor spori productivitatea. Se pot scana documente prin folosirea camerei de 13MP, care mai apoi pot fi trimise ușor către colegii de birou sau de clasă. Pentru o experiență a scrisului naturală, Xiaomi Smart Pen cântărește doar 12.2g, are 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune și o rată de răspuns la atingere de 240Hz. Pentru a asigura toate cerințele studiului, muncii, divertismentului și altor activități conexe, Xiaomi Pad 5 este echipat cu un procesor de mare performanță Qualcomm Snapdragon 860 construit pe 7nm, ce asigură viteze de până la 2.96Ghz. Și pentru ca utilizatorii să rămână tot timpul conectați, Xiaomi Pad 5 este dotat cu o baterie cu o capacitate de 8,720mAh.

Mi Electric Scooter 3: Un pas înainte pentru cei aflați în permanentă mișcare

Mi Electric Scooter 3 este un nou companion urban stilat pentru cei care parcurg distanțe scurte, ce asigură experiențe îmbunătățite și are dotări de siguranță suplimentare. Mi Electric Scooter 3 este disponibil în două variante de culoare, Onyx Black și Gravity Grey. Are și o greutate redusă și practică, precum și un sistem upgradat de pliere în 3 pași, devenind astfel mai ușor de ridicat, depozitat și transportat în portbagajul mașinii, în autobuz sau în tren.

Cu o viteză de până la 25km/h și cu o putere maximă a motorului de 600W, Mi Electric Scooter 3 trece ușor peste pante și denivelări în timpul deplasărilor scurte din oraș. De asemenea, are și noi elemente de siguranță. Acestea includ un sistem de frânare antiblocare regenerabil E-ABS și un nou disc cu două plăcuțe de frână pe spate.

Mi 2K Gaming Monitor 27’’: Un nou produs pentru gameri

Xiaomi a lansat pe piața din România și un produs pe care gamerii îl vor iubi. Noul Mi 2K Gaming Monitor 27’’ prezintă cu acuratețe fiecare detaliu datorită rezoluției 2560 x 1440 QHD și a ratei înalte și fluide de refresh de 165Hz. Acestea vor fi pe placul oricărui gamer și chiar îi vor aduce avantaje în timpul jocurilor. De asemenea, Mi 2K Gaming Monitor 27’’ este certificat VESA Display 400 și are 95% din gama de culori DCI-P3. Astfel, display-ul are culori strălucitoare și vibrante și redă elemente grafice incredibile ale jocurilor și chiar conținut vizual avansat.

Redmi Buds 3 Pro: Companionul perfect din timpul deplasărilor

Redmi Buds 3 Pro asigură o experiență imersivă a sunetului prin ANC hibrid și moduri transparency. De asemenea, Redmi Buds 3 Pro au Bluetooth 5.2 pentru o conectivitate stabilă dual-device, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot schimba fără efort dispozitivul, spre exemplu atunci când urmăresc un film pe laptop și sunt apelați pe smartphone, fără a mai fi nevoie să își reconecteze dispozitivele.

Atunci când utilizatorii se deplasează, Redmi Buds 3 Pro le asigură 6 ore de folosire doar a căștilor sau pot ajunge la 28 de ore a timpului de playback, în momentul în care sunt încărcate în cutie. La o încărcare de doar 10 minute în cutie, utilizatorii beneficiază de 3 ore de playback de muzică. În plus, Redmi Buds 3 Pro sunt compatibile și cu încărcarea wireless.

Un stil mai smart și mai sănătos de a găti

Mi Smart Air Fryer 3.5L: Un stil de viață inteligent începe cu bucătăria. Mi Smart Air Fryer 3.5L se adresează oamenilor extrem de ocupați, dar care nu sunt dispuși să facă compromisuri în privința unui stil de viață mai sănătos. Mi Smart Air Fryer 3.5L îi ajută să gătească acasă simplu și sănătos - fără a folosi ulei.

Compatibil cu aplicația Mi Home, dispozitivul poate fi ușor controlat remote și poate fi setat la orice temperatură între 40°C și 200°C. Aplicația oferă și peste 100 de idei de rețete de preparate rapide ce se pot face în fiecare zi cu Mi Smart Air Fryer 3.5L.

Cu ajutorul Mi Smart Air Fryer 3.5L, utilizatorii pot programa un preparat în avans cu până la 24 de ore. Acest lucru oferă posibilități nelimitate, fie că este vorba despre fermentarea lactatelor sau deshidratarea hranei pentru animalele de companie. Atunci când mâinile nu pot fi folosite, comenzile vocale asigurate de Google Assistant și Amazon Alexa pot porni, pune pe pauză sau verifica timpul rămas pentru preparare. Display-ul OLED afișează timpul și temperatura.

Prețuri și disponibilitate în România:

Xiaomi Pad 5 va fi disponibil în România în varianta de stocare 6GB+128GB și cu două opțiuni de culoare: Cosmic Gray și Pearl White, cu un preț recomandat de vânzare de 1.799 lei, în rețeaua partenerilor autorizați. Pentru comenzile înregistrate în perioada 7-9 octombrie 2021, cumpărătorii vor putea achiziționa Xiaomi Pad 5 la prețul special de 1.499 lei.

Mi Electric Scooter 3 va fi disponibil cu prețul recomandat de vânzare de 2,099.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați Xiaomi din România.

Mi 2K Gaming Monitor 27’’ va avea un preț recomandat de vânzare de 2,199.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați.

Căștile Redmi Buds 3 Pro vor fi disponibile la un preț recomandat de vânzare de 299.99 lei.

Mi Smart Air Fryer are prețul recomandat de vânzare de 399.99 lei.