Așa că a lansat Dorm Room Fund, un vehicul de investiții care oferea 20.000 de dolari echipelor cu idei care aveau potențial. Peste 250 de startup-uri au fost finanțate prin acest proiect, iar peste 400 de noi antreprenori au intrat în rețeaua creată în jurul fondului american, scrie TechCrunch.

Acum, fondul de investiții First Round Capital a decis să meargă cu un pas mai departe și a creat un nou vehicul prin intermediul căruia va finanța proaspeții absolvenți de facultate. Este vorba despre Graduate Fund, un fond care se axează pe investiții pre-seed și va scrie cecuri pentru circa 100.000 de dolari, cam cât ar putea oferi un angel investor, pentru startup-urile care au nevoie de bani, dar care încă nu au creat ceva atât de spectaculos cât să intre pe radarul marilor investitori.

Deja Graduate Fund a sprijinit cinci proiecte, printre care se numără And Comfort, un brand de îmbrăcăminte destinat persoanelor care nu se încadrează în tiparul 90-60-90, Floating Point Group, o platformă de trading pentru criptomonede, sau Spellbrush, un asistent cu AI pentru artiști. Așa că, dacă aveți în plan să urmați o facultate în State și aveți idei de afaceri, nu ratați șansa de a le pune în practică.