Astfel Black Cab Joy, serviciu lansat la noi în urmă cu doi ani de zile, ce dispune de o flotă de mașini economice (ca de exemplu VW Golf, Skoda Fabia, Opel Astra, Skoda Octavia, Ford Mondeo), costă 1 leu pe kilometru, sau 0,30 lei pe minut. Cursele rezervate pot fi plătite prin intermediul cardului.

Serviciul clasic are un tarif minim de 14 lei. Prețul este fix și va fi confirmat înainte de cursă. Prețul aproximativ pentru public este de 2 lei taxa de rezervare, 1.45 lei pe km suplimentar și 0.5 lei pe minut, cu un mimim de 17 lei pe cursă. La aeroport avem o taxă de 10 lei la dus sau 16 lei la preluare. Tariful de așteptare este de 0,5 lei pe minut, iar cursa are incluse 5 minute de așteptare la adresa de preluare.

Rezervările mașinilor din flota Black Cab pot fi făcute online, prin aplicațiile pentru telefoanele cu Android și iPhone sau la telefon.

Black Cab are și o varietate de servicii extra, cum ar fi închirierea pe oră, preluare personalizată din aeroport sau gară sau serviciul de Wait and Return pentru cazurile când ai nevoie să ajungi la o destinație dar și să te întorci înapoi.