Golee este un startup dezvoltat de compania italiană SportsTech prin care se digitalizează administrarea cluburilor de fotbal amator din toată lumea, printr-o soluție de management integrat.

Golee a fost fondat în 2018 de Tommaso Guerra și Felice Biancardi. Clarence Seedorf este un advisor instituțional. Fostul fotbalist de la Real Madrid și Intel Milano este singurul jucător care a câștigat Liga Campionilor cu 3 echipe diferite. Acum este un susținător al Golee pentru a dezvolta parteneriate la nivel instituțional și de federație.

Compania este în plin proces de ridicare de fonduri într-o rundă Series A pentru a extinde soluția sa la mai multe sporturi, dincolo de fotbal. De asemenea, vor să-și extindă prezența pe mai multe piețe din Europa. Viziunea echipei este să devină cea mai mare bază de date de sportivi amatori.

Seedblink organizează o sesiune de Pitch și Q&A pe 26 ianuarie, ora 18.00 online pe Zoom. Te poți înscrie aici pentru a face cunoștință cu fondatorii Golee, Tommaso Guerra și Felice Biancardi, dar și cu mentorul lor Clarence Seedorf.

Înscrierea pentru sesiunea Q&A cu Clarence Seedorf poate fi făcută și direct aici.