Alien Pixel Studios e o firmă românească de development de jocuri, fondată în 2016. Despre cum e să dezvolți un joc independent în România și care sunt secretele unui studio independent de jocuri, am discutat pe larg cu Sergiu Crăițoiu, cofondator Alien Pixel Studios. Urmărește aici interviul video realizat pentru start-up.ro.

Campania de pe Kickstarter

Campania de pe Kickstarter dorește să strângă 25.000 de dolari. Până acum au fost finanțați cu puțin peste 3.000 de dolari, dar mai au 29 de zile la dispoziție pentru a convinge potențialii investitori. Dacă se ajunge la finanțarea dorită, banii vor fi primiți. Dacă nu, toată suma va fi returnată.

Poți finanța jocul aici, pe Kickstarter.

Echipa care dezvoltă jocul ”Unbound: Worlds Apart” este formată din Sergiu Crăițoiu, pe partea de programare și game design, iar Olga Ciob e pe partea artistică. Unbound: Worlds Apart, un joc atmosferic 2D bazat pe puzzle-uri și pe o poveste care se diferențiază de alte jocuri prin faptul că personajul principal are abilitatea de a deschide portaluri spre diferite dimensiuni afectând astfel mediul înconjurător și inamicii.

Recent, Alien Pixel Studios a primit o investiție de ordinul zecilor de mii de dolari de la Unreal Engine.

Mai jos e un demo al jocului.