Dacă ești un fondator care își dorește să aducă schimbări în domeniile fintech și blockchain, Unchain Fintech Festival este locul potrivit pentru tine și startup-ul tău.

Vei avea acces direct la tot ce aveți nevoie pentru următorii pași în afaceri - investitori experimentați, mari bănci regionale, furnizori de servicii financiare și instituții de reglementare.

Mai mult, competiția pentru startup-uri Unchain Ideas oferă șansa de a intra în legătură cu investitori și experți, de a prezenta, de a obține feedback și vizibilitate pe piață.

Ce oportunități veți avea la Unchain Ideas?

 • întâlniri 1 la 1 și acces direct la peste 30 de fonduri de capital de risc și angel investors, cu accent pe fintech și blockchain din CEE;
 • veți avea șansa să vă conectați cu reprezentanți ai băncilor comerciale, instituțiilor financiare, instituțiilor de reglementare și alți potențiali parteneri în fintech și blockchain;
 • Veți avea posibilitatea să obțineți feedback relevant asupra strategiei de afaceri și a produsului;
 • pitch-uiți în competița de startup-uri și obțineți vizibilitate și expunere în media.

În plus, startup-urile selectate vor primi bilete gratuite la conferință, vor fi incluse în cartea de prezentare a evenimentului și vor primi peste 20 de sesiuni de matchmaking cu investitori și reprezentanți ai marilor companii de tech.

Unchain Ideas pune în centrul atenției startup-urile din domeniul fintech și blockchain din regiunea CEE, conectându-le cu investitori globali și regionali, instituții financiare și alte companii consacrate care caută noi parteneriate.

Aplicați pe website până pe 15 iunie și aveți șansa de a vă face cunoscut fintech-ul în fața investitorilor și potențialilor clienți.

În cadrul Unchain Ideas, organizatorii au pregătit Reverse Pitching, o sesiune în care fondatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu reprezentanții celor mai mari acceleratoare locale și vor afla mai multe detalii despre programele acestora.

Calendarul competiției pentru startup-uri, Unchain Ideas:

 1. Termenul limită de aplicare - 15 iunie
 2. Anunțarea startup-urilor selectate - 20 iunie
 3. Pitch day - 13 iulie ( live la Oradea)
 4. Sesiuni de mentorat 1to1 - 14 iulie

În plus, dacă vrei să câștigi șansa de a fi ajunge rapid în competiția pentru startup-uri, Unchain Ideas, alătură-te Unchain Demo Nights, seria de pre-evenimente menite să aducă în lumina reflectoarelor potențialul pe care țările din CEE îl au.

Primele două evenimente Demo Nights au reunit startup-uri fintech și blockchain din Austria, Cehia, Slovcia, Polonia, Slovenia, Ungaria, Croația și Serbia cu experți în domeniu care sunt gata să ajute startup-urile, accelerându-le parcursul. Cele patru startup-uri care deja au fost selectate din cadrul Demo Nights sunt: Acounto App, Insurwiz, ThreatMark și Trality.

Pentru startup-urile care vor prezenta la Demo Nights, organizatorii au pregătit o serie de beneficii:

 • feedback sincer cu privire la produsele și propunerile lor de afaceri;
 • trimiteri către programe adresate startup-urilor, acceleratoare, angel investors și capitaluri de risc;
 • 2 bilete la Unchain Fintech Festival care va avea loc în perioada 13-14 iulie 2022.