Oamenii de calitate sunt greu de găsit. Iar în încercarea de a descoperi cei mai buni oameni, potențiali angajați cu spirit de aventură, buni la munca în echipă, atenți la detalii, curioși și competitivi, Societe Generale European Business Services organizează un maraton de o zi de tip treasure hunt în București.

Sub numele Urban Seekers, concursul de tip treasure hunt îi pune cei care își doresc un loc de muncă nou și chiar și pe cei care își doresc să își facă prieteni, într-o cursă presărată cu numeroase provocări și mistere.

”Campania reflectă o parte dintre valorile companiei noastre, precum responsabilitatea, angajamentul, atracția pentru inovație și spiritul de echipă, și prezintă o mică latură din cultura SG EBS și a felului nostru de a fi. Urban Seekers este, în esență, o alternativă originală a unei experiențe de angajare.”, a declarat Daniela Vercellino, HR Director SG EBS.

Maratonul Urban Seekers se anunță a fi o experiență inedită de oportunitate de angajare, fără precedent, și va avea loc pe 19 octombrie. Joburile puse la dispoziție de către companie sunt din domeniile IT, Compliance, Finance și HR și se pot găsi pe www.sgebs.ro/cariera.

Poți să te înscrii singur și să-ți găsești o echipă la fața locului, sau te poți înscrie direct cu prietenii tăi. Pe lângă joburi, cei de la Societe Generale European Business Services pun la bătaie și alte premii: 10 trotinete electrice pentru locul întâi, 100 de călătorii cu trotineta electrică pentru locul al doilea și 50 de călătorii pentru al treilea loc. Înscrie-te în competiția Urban Seekers acum: www.urbanseekers.ro.

Atenție! Locurile sunt limitate, astfel că cei care vor completa formularul de înscriere trebuie să-și confirme, ulterior, și locul. Primii 100 care confirmă, intră garantat în concurs.

Iar dacă ai citit până acum și stai pe gânduri, iată câteva motive pentru a aplica pentru un job la Societe Generale: angajații SG EBS beneficiază de diverse beneficii și oportunități de dezvoltare, precum acces la inovație, echilibru între viața personală și cea profesională prin posibilitatea de a lucra de acasă timp de 2 zile pe săptămână, acces la o comunitate internațională - ca parte a grupului cu peste 150.000 de angajați -, cât și posibilitatea de a participa la proiecte importante din domeniul CSR.

Deci, ești în căutarea unui job bun? Cooptează-ți prietenii și pe prietenii prietenilor! Răspândește vorba și faceți gașcă! Dacă ești independent, înscrie-te! Un trib de exploratori te așteaptă să îi completezi. Mai multe detalii aici: www.urbanseekers.ro