Meetingbird este mai mult decât un calendar, este o unealtă complexă care te ajută să-ți stabilești și să îți organizezi rapid întâlnirile. Apare în dreapta, în tabul de Gmail, și îți dă acces rapid la calendar.

Dar mai știe să facă un lucru. Meetingbird Meet este unealta care îți generează un link unic (al meu este https://meetingbird.com/meet/octavianpalade) pe care îl poți distribui partenerilor de business.

Odată accesat, ei vor putea cere să se întâlnească cu tine. Vor alege cât va dura întâlnirea și în ce zi și la ce oră ar vrea să fie. Dacă ești ocupat, poți refuza, dar dacă ești liber poți să accepți. Nu e nevoie ca persoana care vrea să se vadă cu tine să aibă cont pe Meetingbird. De asemenea, poți seta o serie de ore implicite la care, de regulă, nu vrei să fii deranjat sau nu ești disponibil.

De asemenea, unealta este bună și pentru cei care lucrează în echipă. Poți crea proiecte diverse și poți face notițe pe care ceilalți le pot edita. Mai mult, poți vedea și programul colegilor de echipă, ca să vă sincronizați.

Meetingbird poate fi descărcată de aici.