Tawk.to este un widget de chat care poate fi integrat cu ușurință în orice site web, în trei pași foarte simpli. Aplicația este total gratuită și promite să fie la fel de utilă și să aibă la fel de multe funcții ca și una premium.

windowsapp

Continuăm seria de articole #Utile pentru orice startup cu o unealtă folosită de unii, dar care ar trebui pusă pe orice site al unui startup care vrea să afle mai multe despre utilizatorii săi. Atunci când lansezi un produs și cauți feedback, vrei ca utilizatorii tăi să poată să facă acest lucru cât mai ușor. Iar Tawk.to e un widget care introduce simplu în codul site-ului și te lasă să discuți direct cu utilizatorii. În plus, dacă există întrebări și nelămuriri legate de produs, vrei să răspunzi cât mai rapid. De asemenea, utilizatorii apreciază un timp de răspuns aproape instrantaneu.

Setup-ul durează doar un minut, iar pe parcurs ce folosești unealta, poți să verifici în timp real performanța site-ului tău din punct de vedere al numărului de accesări. Aplicația are și variante de iOS și Android.

1

Widget-ul este unul extrem de util pentru cei care vor să primească feedback în timp real de la utilizatori. Acesta dispune chiar și de o arhivă a conversațiilor care poate fii accesată oricând.

2