Vineri, 4 martie, fondatorii de startup-uri tech și profesioniștii în domeniul tehnologiei din București aflați în căutarea unui spațiu de coworking sunt invitați să lucreze timp de o zi de la TechHub Bucharest. Participarea este gratuită în limita celor 30 de locuri disponibile, iar înscrierile se realizează online, aici.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să cunoască membri ai comunității, să experimenteze spațiul de lucru neconvențional, dar și să exploreze posibilitățile de a organiza propriul lor meetup, precum și modul în care pot beneficia de susținerea echipei TechHub. Toate acestea gratuit, cu sprijinul CyberGhost, care va oferi de asemenea și cadouri supriză participanților.

TechHub Bucharest Open Day va începe la ora 10:30 cu o scurtă prezentare și un tur al spațiului de coworking. Astfel, participanții vor înțelege care sunt beneficiile de care se vor bucura dacă aleg să se alăture comunității internaționale TechHub. Printre acestea se numără acces la spațiul de lucru și evenimentele organizate de TechHub, acces preferențial la evenimentele organizate de comunitatea tech din România, susținere pentru dezvoltarea propriilor afaceri la nivel global prin parteneriatul cu Google for Entrepreneurs, precum și posibilitatea de a lucra din oricare spațiu din rețeaua globală TechHub.

Ulterior, aceștia vor avea la dispoziție spațiul de coworking pe durata întregii zile și vor avea astfel ocazia să cunoască alți membri TechHub și să vadă cum se desfășoară o zi de lucru în mijlocul comunității profesioniștilor în tehnologie din București.

„Participând la TechHub Bucharest Open Day, profesioniștii în domeniul tehnologiei au oportunitatea de a testa dacă spațiul nostru de lucru este cel potrivit pentru nevoile lor și de înțelege mai bine beneficiile de care se vor bucura dacă aleg să se alăture comunității. În același timp, este o ocazie excelentă pentru noi, echipa TechHub, de a cunoaște noi profesioniști din industrie”, a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

TechHub Bucharest Open Day se adresează fondatorilor de startup-uri tech și profesioniștilor în domeniul tehnologiei care iau în considerare oportunitatea de a se alătura comunității internaționale TechHub și/sau de a organiza propriul lor eveniment. 

Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online. TechHub Bucharest beneficiază de susținerea partenerilor Bitdefender, Telekom Romania, King și CyberGhost.