Cu specificații premium ale camerei, o baterie mai mare, cu încărcare rapidă și ecran Infinity-U, Galaxy A50 vă menține conectat tot timpul.

Galaxy A50 are o camera triplă cu lentile Ultra Wide. Împreună cu funcția „Intelligent switch", camera poate identifica și recomanda când să utilizați modul Wide Shot.

Camera principală de 25 MP face fotografii vii, chiar și în lumină naturală puternică. În întuneric, lentilele inovatoare asigură aceleași fotografii clare prin detectarea unei surse de lumină și reducerea zgomotului. În combinație cu lentilele de adâncime, camera oferă experiența Live Focus, permițându-vă să alegeți exact unde să accentuați.

Camera AI vă ajută să surprindeți cea mai bună scenă, datorită funcției Scene Optimizer, care recunoaște și optimizează 20 de scene și funcția Flaw Detection, care se asigură că veți obține portretul perfect de fiecare dată. Bixby Vision folosește camera, dar și inteligența artificială, astfel încât puteți face cumpărături online, să traduceți texte și să găsiți orice informație aveți nevoie.

Echipat cu senzor de amprentă în ecran, A50 oferă o deblocare intuitivă fără ca aderența să fie modificată. A50 vine într-un designconfortabil, subțire, în formă curbată, disponibil în patru noi opțiuni de culoare: Black, White, Blue și Coral.

Urmărește mai jos hands on-ul nostru.