Cu o sursă de lumină LED care nu necesită întreținere timp de 30.000 de ore și baterie încorporată, M1 Pro este partenerul ideal pentru a transforma aproape orice loc într-un spațiu captivant pentru divertisment.

„Proiectoarele portabile cu rezoluții generoase sunt la mare căutare. Lansăm M1 Pro actualizat pentru a depăși limitele pe care le au videoproiectoarele portabile. Cu imagini îmbunătățite și un suport patentat pentru proiecție la 360 de grade, flexibilitatea sa satisface orice nevoie a utilizatorului", a declarat Dean Tsai, director general al Projector & LED Display Business Unit, ViewSonic. „În plus, designul elegant integrează o suprafață cu plasă care oferă un aspect plăcut dispozitivului. Device-ul întruchipează angajamentul nostru de a oferi divertisment pe ecran mare, potrivit oricărui stil de viață."

Datorită designului său ușor (950 g), M1 Pro poate fi transportat cu ușurință chiar și în gențile de mici dimensiuni. Odată pornit, M1 Pro oferă o imagine remarcabilă de 100 de inci de la o distanță de 2,5 metri, cu o luminozitate de 600 de lumeni LED și culori realiste. Seturile double, integrate de difuzoare Harman Kardon oferă un sunet clar și bogat care dă viață filmelor, emisiunilor TV, concertelor și jocurilor.

Alimentat de o baterie încorporată, acest videoproiector portabil și compact este ușor de transportat. Susține divertismentul pe ecran mare în deplasare, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la o sursă de alimentare. Poate fi alimentat și cu ajutorul unui încărcător USB-C pentru sesiuni mai lungi de vizionare.

M1 Pro are un suport inteligent 3 în 1 patentat pentru proiecție la 360 de grade, pornire/oprire automată și capac pentru obiectiv. Prin rotirea standului, proiectorul se pornește automat. Suportul metalic poate fi montat cu ușurință, iar pentru a-l opri, pur și simplu rotiți suportul înapoi pentru a acoperi obiectivul proiectorului. Suportul funcționează, de asemenea, ca husă de protecție atunci când este transportat.

În plus, M1 Pro poate proiecta o imagine perfect formată din orice unghi. Datorită capacității sale de corecție automată, unghiul imaginii poate fi ajustat imediat. În plus, reglarea completă permite ca imaginile să fie proiectate uniform din față, de sus, de jos și din lateral.

M1 Pro este proiectat cu o nouă estetică, având o textură de plasă care oferă un aspect diferit device-ului metalic, elegant. Touchpad-ul din partea superioară le permite utilizatorilor să redea, să pună pe pauză și să regleze volumul, în timp ce capacul magnetic curbat pentru I/O completează designul minimalist.

Datorită conectivității Wi-Fi încorporate, dispozitivele inteligente pot fi conectate wireless la M1 Pro, redând o gamă largă de conținut pe ecran. În plus, proiectorul portabil permite opțiuni audio versatile, potrivite pentru orice ocazie. Poate fi utilizat ca difuzor sau pur și simplu poate fi conectat la căști Bluetooth.