Noile tehnologii au început deja să își găsească locul în mai toate industriile. De la sectorul de retail până la cel financiar, integrate în dispozitive și soluții software, acestea au schimbat și schimbă în continuare modelele de business atât ale giganților cât și ale jucătorilor la început de drum.
Înscrie-te gratuit la conferința Smart Future ca să te pui la curent cu noile tehnologii în afaceri.
Pe 6 noiembrie facem o radiografie a acestor trenduri, vedem care sunt amenințările și ne uităm încotro se îndreaptă job-urile din aceste industrii.
România a ajuns în topul regiunii în ceea ce privește învestițiile datorită UiPath și a investițiilor în automatizare prin roboți sofware. Aceștia au implicații în companiile în care lucrăm și automatizarea unor procese foarte simple. În același timp orașele sunt pline de senzori și ideea de urbe smart nu mai este atât de departe.
Roboții software care înlocuiesc atribuțiile repetitive ale angajatiilor sunt o normalitate în multe industrii și deja compania ta de utilități și banca are un chatbot care îți rezolvă problemele. De cealaltă parte, amenințările cibernetice nu au încetat nici ele să evolueze, criminalii orchestrând ofensive din ce în ce mai complexe.
Ce afli de la Smart Future de la ora 9, la Impact Hub București?
Vlad Craioveanu, cofondator Impact Hub Bucharest va vorbi despre cum va arăta locul de muncă al viitorului, pe măsură ce din ce în ce mai multe spații de coworking se deschid în marile orașe. Echipe diverse se mută din spații fixe în unele care sunt din ce în ce mai flexibile. Încotro se va duca biroul viitorului?
Mihai Cepoi e CEO al Jobful, compania care a câștigat Best Pitch la Startup Spotlight în cadrul How to Web. Jobful ajută companiile să creeze academii prin care să-și educe noii angajați, iar Jobful a ajuns la cifre foarte bune pentru firmele care vor să recruteze. Cu Mihai vom vorbi despre cum pot atrage companiile candidații mai ușor.
Cătălin Codreanu este președinte al Coaliției pentru Economie Digitală, și pentru că suntem la o dezbatere despre viitorul muncii, vrem să abordăm și subiectul foarte interesant al economiei on demand, care creează noi provocări și noi forme de angajatori și angajați. Cât de protejați sunt partenerii de la Uber, Bolt sau Clever? Ce siguranță ai când nu mai ai contract de muncă, ci forme on demand?
Alexandru Lăpușan e CEO al Zitec, una dintre companiie cele mai active pe piața muncii în zona IT din România și un loc unde angajații sunt printre cei mai fericiți. De asemenea, la birourile moderne ale Zitec sunt integrați tot felul de senzori care lucrează alături de departamentul de HR pentru a monitoriza bunăstarea angajaților.
Înscrie-te gratuit la conferința Smart Future ca să te pui la curent cu noile tehnologii în afaceri.