Cea de a patra ediție a #ScoalaFlanco are ca temă ”Viața sănătoasă în carieră și acasă”, iar cursul #StartupPesteAsteptari, care va avea loc pe 27 aprilie, este unul dintre cele patru cursuri gratuite disponibile în cadrul evenimentului. Fiecare curs are o durată de două ore, iar în cadrul segmentului dedicat antreprenoriatului, voi vorbi despre situația antreprenoriatului în România, despre diferența dintre un startup și un IMM, despre companiile românești care au eșuat, despre cele care au cunoscut succesul la nivel global, dar și despre cum îți poți promova afacerea eficient și gratuit când ești la început de drum și când ai resurse limitate.

Pe lângă prezentare, va exista și o sesiune de Q&A și putem discuta liber despre ideile voastre de afaceri. Participarea la curs se face pe baza completării unui formular (AICI) și sunt 45 de locuri disponibile. Pe lângă detalii privind numele și modalitățile de contact, va trebui să scrii pe scurt de ce ai vrea să participi la #StartupPesteAsteptari.

Înscrierile se pot face până duminică, 22 aprilie, ora 23:59. Dacă ai completat formularul de pe site-ul Flanco și ai fost suficient de convingător, vei fi înștiințat prin email, până marți, 24 aprilie, dacă te afli printre finaliștii care pot participa la curs. Iar, dacă nu ai prins loc, vei putea urmări evenimentul pe pagina de Facebook Flanco, unde va fi transmis live.

Cursul #StartupPesteAsteptari se va desfășura vineri, 27 aprilie, între orele 10:30-12:30, în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (Galeria Mobexpert, parter), transformat într-una dintre cele mai tehnologizate “săli de curs”. Toate detaliile sunt disponibile aici.

Vor fi și concursuri cu premii la fața locului, oferite de Nespresso, partenerul de cafea al acestui proiect. Partenerul oficial al celei de-a patra ediții #ScoalaFlanco este Asociația Environ, care sprijină reciclarea corectă a deseurilor de echipamente electrice și electronice, în condiții de siguranță și de protecție a mediului înconjurător.

După cursul meu, vor urma alte două cursuri, în săptămânile viitoare: ”Utilizarea corecta a tehnologiei în contextul parentingului sănătos”, susținut de Otilia Mantelers, și ”Noțiuni de nutriție sănătoasă”, cu dr. Mihaela Bilic.