Vodafone România introduce Xiaomi Mi 8 și Xiaomi Redmi S2 în oferta de terminale. Clienții au posibilitatea de a comanda, exclusiv online, două tipuri de pachete promoționale care conțin Xiaomi Mi Band 2 sau Xiaomi Power Bank 2S. Xiaomi Mi 8 este disponibil în versiunea de culoare albastră și vine însoțit, în cadrul promoției online, de Xiaomi Mi Band 2, iar Xiaomi Redmi S2 este disponibil în versiunea de culoare neagră și vine însoțit de Xiaomi Power Bank 2S.

Xiaomi Mi 8 are un ecran AMOLED de 6,21 inci, GPS cu dublă frecvență, procesor Qualcomm Snapdragon 845 și cameră foto dublă cu inteligență artificială. Camera detectează 25 de categorii de obiecte și până la 206 de tipuri de scene diferite, oferind posibilitatea de a realiza fotografii de cea mai bună calitate. Xiaomi Mi 8 are 6GB memorie RAM și 64GB memorie internă. Mai multe detalii despre Xiaomi Mi 8 găsiți în articolul de aici.

Xiaomi Redmi S2 are cameră frontală de 16 MP cu wide-angle, camera foto dublă (12MP + 5MP) cu inteligență artificială și un ecran de 5,99 inci. Telefonul are 3GB memorie RAM și 32GB memorie internă cu posibilitatea de a extinde capacitatea prin intermediul unui card microSD de până la 256GB.

Clienții pot cumpăra smartphone-urile din magazinele Vodafone România și din magazinele partenerilor. Pachetele promoționale care includ accesoriile Xiaomi sunt valabile exclusiv în magazinul online de pe www.vodafone.ro. Xiaomi Mi 8 poate fi achiziționat pentru 190 de euro cu abonamentul Super Red 27 și Xiaomi Redmi S2 pentru 44,99 de euro cu abonamentul Red 15.