Volvero este startupul care vrea să rezolve trei dimeniuni ale problemei de mobilitate urbană: oamenii care au nevoie de transport economic pentru diferite nevoi, proprietarii care au nevoie de reducerea costurilor vehiculelor și problema supraproducției și subutilizarii vehiculelor care contribuie la poluare și risipa de resurse.

O societate modernă are nevoie de alternative eficiente de transport, de la transport public la servicii de închiriere mai puțin rigide și costisitoare.

Fondatorul Volvero, Marco Filippi, a vorbit despre o subutilizare ridicată a vehiculelor, mașinile neutilizate în 96% din timp, ocupând locuri de parcare și producând poluare. Aceasta include corporațiile care dețin vehicule care ar putea fi monetizate și dealerii de mașini care caută noi modele de afaceri, deoarece milenialii nu sunt interesați de achiziționarea de mașini.

Iar soluția creată de el, Volvero, ar contribui și la impactul asupra mediului, și la servicii rent-a-car mai prietenoase și la avantaje financiare pentru proprietarii de mașini.

Aflați cum din pitch deck-ul de mai jos dar și din Startup Pitch video de aici.