Produsul inovator Mobil Nelimitat, de Ia Telekom Romania, le permite clienţilor să se aboneze, în medie, în mai puţin de 5 minute, printr-o experienţă complet digitală, cu paşi uşor de parcurs.

Acesta poate fl achiziţionat din magazinele Telekom Romania şi ale partenerilor, precum şi din orice magazin Mega Image sau Shop & Go, în urma unui parteneriat dintre cele două companii.

Astfel, clienţii care achiziţionează Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei în telefon şi apelarea numărului 1234. Oricând după activarea serviciilor valabile iniţial pentru 30 zile, pot să îşi înregistreze numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând câţiva pasi simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces ia Internet 46 nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, plus 100 de minute internaţionale fix/mobil totul la un preţ promoţional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei. TVA inclus).

Clienţii care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opţiunea Mobil Nelimitat. În magazinele Mega Image şi Shop & GO, clientii vor găsi stand-uri cu noul produs ca exemplu şi ca sursă de informaţie, acesta putând fl achiziţionat de la casierie, la preţul stabilit de d distribuitor, unde li se vor înmâna pliante cu detalii, inclusiv parcursul digital de înregistrare la abonament.

„Demonstrăm încă o dată că avem resursele necesare pentru a fi creativi, îndrăzneţi. inteligenţi şi vizionari, Mobil Nelimitat inovând în toţi cei patru P ai mixului de marketing: produs, preţ, plasament şi promovare. În mai puţin de cinci minute, în medie, orice client care cumpără Mobil Nelimitat de la un magazin Telekom, Mega Image sau Shop & Go, poate să treacă Ia abonament, pe loc, printr-un proces integral digital, uşor de urmat. Acesta este un produs telecom cu adevărat revoluţionar în România, oferindu-Ie clienţilor cel mai uşor mod de a deveni abonaţi”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Pentru a promova Mobil Nelimitat, Telekom spune lucrurilor pe nume şi anunţă acest abonament prin noua platforma de comunicare Ce-şi doresc românii?.