Sunt doar trei dintre segmentele care vor fi adresate, în amănunt, la ecomTEAM 2017. Se anunță unul dintre cele mai mari și importante evenimente eCommerce din regiune, cu speakeri de renume internațional (ebay, Google, Baldwin, FAN Courier, DPD România, PayU, FoodPanda etc.), de la care nu ai voie să lipsești.

Da, ai citit bine, ebay vine în România, în premieră și doar la ecomTEAM, nu cu unul, ci cu 2 speakeri – Ilya Kretov, General Manager Rusia și țările emergente vine însoțit de Maxim Uvarov, Head of Product and Marketing.

Două zile pline de informații și networking de calitate, în locația de business număr 1 din Brașov – Kronwell. 22 și 23 martie sunt de referință pentru specialiști în eCommerce, business-uri adiacente, dar și startup-uri. În prima zi, de dimineață până după-amiază, vom participa la panel-uri în care lideri din piață vor prezenta tendințe, date oficiale, ponturi despre piață eCommerce, dar și studii de piață în exclusivitate și key speech-uri în premieră în țară.

În ziua a doua, workshop-uri profesioniste și (foarte) interactive vor oferi sfaturi concrete, bazate pe instrumente moderne prin care îți poți perfecționa business-ul online.

Mai jos, câteva dintre temele abordate, asociate oamenilor de business, invitați de seamă la ediția 2017 a ecomTEAM.

Creșterea conversiilor pentru magazine online și business-uri digitale

Cel mai bun moment pentru a vinde mai bine este chiar acum. Învață de la Valentin Radu, Omniconvert, Romeo Man de la Man.Digital, Maarten Deboo de la Baldwin, Cosmin Năstasă de la Edge 2Performant sau Mihai Vînătoru de la DWF care sunt pașii clari pentru creșterea conversiilor, despre soluții de PPC, business automation și CRO. Totul, implementabil în business-ul tău.

Extinderea canalelor de vânzări

Dacă vrei să vinzi mai mult, trebuie să crești, să te dezvolți, să îți ramifici business-ul. ebay, în top 3 jucători din eCommerce din lume, îți arată cum să vinzi pentru export într-un marketplace internațional, iar eMag îți va arăta cum să vinzi local pe cea mai mare platformă de eCommerce din România. Că să poți să te extinzi ai nevoie de furnizori de top pentru cele mai bune servicii logistice, post-vânzare și loializare pentru clienții tăi, iar FAN Courier, PayU, DPD și Service Return îți vor arată cum să faci asta.

Ca de fiecare data, speakerii vor sta la dispoziție pentru întrebări și răspunsuri, după fiecare panel și prezentare.

Workshopuri pentru pregătirea profesională a specialiștilor de marketing digital

Afacerile digitale și de comerț online se conturează și cresc în baza unei echipe bine pregătite. Ai nevoie de specialiști de SEO și oameni de marketing inovatori, iar cele 6 workshop-uri de la ecomTEAM sunt construite în jurul acestei idei. Cum să îți maximizezi profitul în Google Adwords, cum să realizezi o campanie de marketing cu maxim efect, cum să îți crești conversiile și cum să rezolvi orice problemă din business-ul tău îți arată Fernando Munoz, Matei Psatta, Vola.ro, Gabor Szorad de la Foodpanda, Eugen Potlog de la Conversion și Radu Stoica, Google România.

Networking relaxant și targetat în business lounge, la expo area, dar și la ecomParty

Vrem să oferim o voce fiecărui participant, să fii ascultat și să îți oferim un plan real de bătaie în afacerea ta online. La ecomTEAM tot conținutul este mediu-avansat, fiind gândit unor oameni care CHIAR doresc să iei extindă business-ul – cifre reale din industrie, soluții de marketing inteligente, strategii de vânzări care îți vor da “vant în pupa”.

Ai întrebări pentru oricare dintre speakerii de la conferință? Contactează-ne la ecomTEAM@Internetcorp.ro și le vom adresa acestora, pentru a ți se oferi răspuns în cadrul conferinței sau workshop-urilor.