VTEX intenționează să aplice la listarea acțiunilor sale comune de Clasa A la Bursa de Valori din New York (NYSE) sub simbolul „VTEX”.

Numărul acțiunilor comune de Clasa A care urmează să fie oferit și intervalul de preț pentru oferta propusă încă nu au fost determinate. Orice ofertare este supusă condițiilor pieței și nu poate exista nicio asigurare cu privire la posibilitatea sau finalizarea unei oferte sau cu privire la dimensiunea și condițiile unei astfel de oferte.

J.P Morgan, Goldman Sachs și Bank of America Securities acționează în calitate de principali subscriitori pentru oferta propusă. KeyBanc Capital Markets, Morgan Stanley și Itaú BBA acționează în calitate de subscriitori comuni.

A fost depusă o declarație de înregistrare a Formularului F-1 cu privire la aceste titluri de valoare la SEC, dar încă nu a intrat în vigoare. Aceste titluri de valoare nu pot fi vândute sau acceptate ca fiind oferite spre vânzare înainte ca declarația de înregistrare să intre în vigoare.

VTEX este un furnizor de soluții software as a service de comerț digital pentru branduri enterprise și retaileri. Platforma noastră le permite clienților noștri să își implementeze strategia de comerț, inclusiv construirea magazinelor online, integrarea și gestionarea comenzilor pe mai multe canale și crearea unui marketplace pentru a comercializa produse ale unor vânzători terți.

Fondată în Brazilia, compania este lideră în accelerarea transformării comerțului digital în America Latină și își extinde operațiunile la nivel global. Platforma VTEX este concepută în conformitate cu standarde și cu funcționalități de tip enterprise-level, iar peste 2000 de clienți cu peste 2500 de magazine active în 32 de țări au încredere în noi pentru a-i conecta cu clienții lor într-un fel care să aibă semnificație.