Cu Mădălina ne-am întâlnit și pe 6 octombrie, când, timp de oră, am oferit sfaturi practice și informații de bază despre funcționalitățile disponibile în Google Ads, sesiunea fiind destinată, mai ales, antreprenorilor aflați la început de drum în ecommerce. Puteți urmări înregistrarea trainingului aici.

Webinarul este susținut de Mădălina Stănescu, Trainer Certificat Google și fondatorul agenției Optimized, singura din România specializată în campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Bing Ads) pentru ecommerce.

Aveți acces gratuit la acest webinar intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Continuăm să oferim sfaturi utile și ajutor comunității de antreprenori, mai ales după perioada tulbure din ultimele luni, cu o nouă serie a webinariilor pe care le oferim sub umbrela BizTool.ro, marketplace-ul de servicii powered by start-up.ro.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Ce afli de la webinarul Biztool.ro despre Google Ads Shopping?

Odată ajuns în online, ai nevoie de mai multe resurse pentru a-ți face afacerea cunoscută și să știi ce elemente poți optimiza pentru a obține rezultate bune cu ajutorul anunțurilor de tip Shopping.

Optimized este agenție de digital marketing specializată în campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Bing Ads etc) pentru ecommerce. Portofoliul agenției cuprinde magazine online, alături de care specialiștii Optimized lucrează pe obiective clare de performanță (CPA, ROAS), care vor să scaleze profitabil campaniile PPC, care au obiective clare și știu că marketingul este o investiție.

Echipa agenției este formată din specialiști PPC și traineri certificați Google, totodată și persoane cu experiență hands-on în e-commerce.

Mădălina Stănescu este Consultant în Digital Marketing, cu peste 12 ani experiență în paid advertising și fondatorul agenției Optimized, specializată în performance marketing pentru e-commerce.

Cu Mădălina Stănescu am discutat în cadrul webinarului BizTool care a avut ca temă realizarea unei strategii online integrate pentru a-ți crește vânzările în mediul digital.

Anterior, Mădălina a lucrat pentru Google Romania, unde a devenit Trainer Certificat Google, susținând peste 100 de seminarii și traininguri antreprenorilor, studenților și persoanelor din agențiile de publicitate. În prezent, pe lângă rolul său la Optimized, Mădălina oferă consultanță în Growth Marketing pentru Google EMEA.

Poți citi și despre cum dublezi vânzările și atragi o creștere a traficului cu 50%: Republica BIO.

Webinar gratuit BizTool.ro: cum setezi prima campanie de Google Ads Shopping

Printre temele abordate alături de Mădălina Stănescu se numără:

Elemente de bază Google Shopping Ads - Vei înțelege de ce anume ai nevoie pentru a seta prima campanie de tip Shopping.

Prima campanie Shopping - Vei ști să creezi prima ta campanie de tip Shopping rețeaua de căutare si cum să licitezi.

Audit sumar feed Shopping - Vei ști cum îți poți audita feed-ul de Shopping și ce elemente poți optimiza pentru a obține rezultate bune cu ajutorul anunțurilor de tip Shopping.