DT2 Invest Market Consultation Workshop CEE se adresează startup-urilor, investitorilor, autorităților publice și cercetătorilor care vor să constribuie la viitorul AI și Blockchain în Europa.

Workshop-ul care va începe de la ora 9 va adresa topicuri precum AI and Blockchain Investment, nevoi de finanțare și capacitatea mediului privat de a finanța, finanțările publice, nevoile ecosistemului de AI și nevoile ecosistemului Blockchain.

Evenimentul va fi transmis pe pagina de Facebook CEE Changers.

Agenda Evenimentului

9.00 - Deschiderea evenimentului DT2INVEST - Launchpad - Ionuț Țața, CEO Iceberg Consulting

9.15 - 9.30 - Prezentarea Fondului de Investiții în AI și Blockchain - Massimiliano Dragoni - Senior Policy Officer, Comisia Europeană

9.30 - 10.15 - Maturitatea startup-urilor Blockchain și AI și acces la capital privat în ecosistemele din Europa Centrală și de Est

Cristian Dascălu (GapMinder și Techcelerator), în dialog cu Maria Marinova (BVCA), Alexandru Popescu (Cleverage), Hristian Daskalov (OS University), Sveatoslav Vizitiu.

11.15 - 12.00 - Acces la finanțări publice, procurement și business support

Roi Rodriguez de Bernardo (Program Manager, FundingBox), în dialog cu Lela Poulakaki (Head, MIA RTDI), Rhett Oudkerk (CEO, cofondator EOS Amsterdam și Europechain.io), Mădălin Margan (OncoChain), Ștefan Iarca (Xvision).

De la ora 10.15 va fi organizată o sesiune de matchmaking între startup-uri de AI și Blockchain, unde vor putea fi făcute întâlniri 1 la 1 pentru finanțări și pentru ca startup-urile să se facă mai bine cunoscute.