Memoshop.ro, magazinul online specializat în mulaje de mâini pe care le poți face acasă, are o serie de 10 recomandări de cadouri speciale pentru sărbători pline de iubire:

Kit pentru mulaj de mâini

Este o idee originală prin care vă puteți crea un mulaj cu propriile mâini împreună, în timp ce aveți parte de o experiență specială. Va fi amintirea ce semnfică dragostea dintre voi, pe care o veți păstra pentru o viață întreagă.

Kitul pentru mulaj conține toate materialele de care aveți nevoie pentru a vă putea realiza chiar acasă un mulaj perfect, cu detalii fine ale strângerii voastre de mână. Vă puteți realiza foarte ușor forma 3D a mâinilor cu ajutorul manualului de instrucțiuni cu ilustrații care este inclus în pachet. Pașii de urmat pentru a realiza un mulaj sunt descriși și în acest videoclip explicativ iar kitul pentru amintiri în cuplu poate fi comandat la acest link.

Păturică cu mâneci pentru cuplu

Această păturică poate fi elementul surpriză pentru momentele când vă uitați la un film împreună sau când aveți chef de niște relaxare. Este un cadou pe cât de plăcut, pe atât de util.

Șosete colorate

Foarte bune de purtat iarna, mai ales când mergi în vizită la rude. Funny și în același timp foarte cool!

Ciocolată personalizată

Surprinde-ți jumătatea prin a-i dărui ciocolată cu propriul nume sau cu ceva ce știi că-i place. Dragostea trece prin stomac, așa că ciocolata personalizată este rețeta sigură prin care să o faci fericită.

O vacanță pentru doi

Din categoria lucrurilor puțin mai scumpe, o vacanță este un cadou cu totul special pentru sufletul tău pereche. Sigur i-ar plăcea să vă țineți de mână în timp ce vedeți turnul Eiffel sau luați la pas Parisul ori alte locații romantice.

Un Voucher cadou ca să-și ia ce-și dorește

Dacă nu știi ce să-i iei, poate că un voucher valoric de câteva sute de lei este cel mai potrivit lucru pe care îl poți cumpăra. Este ceva mai simplu și își poate lua exact ce își dorește.

Cutie cadou cu dulciuri și flori

La fel ca ciocolata, dulciurile sunt o metodă clasică dar foarte eficientă de a face pe cineva fericit. Mai ales dacă sunt ambalate foarte frumos, cutiile cadou cu dulciuri sunt perfecte de pus sub brad.

Mistery Box

Dacă știi că-i place să fie surprins și îi place adrenalina, oferă-i cadou un Mistery Box. Nu știi nici tu ce va primi, dar știi că îi va plăcea experiența de a desface cutia misterioasă.

Urs de pluș gigantic

Oferă-i un urs de pluș gigantic așa cum a văzut doar în filme. Poate fi exact ceea ce își dorește.

Cutie cu bilețele

O cutie cu 365 de bilețele cu citate, provocări sau cuvinte de la tine, pe care să le citească în 2019 pentru a-i aduce aminte zi de zi de dragostea voastră.

Ține minte că importantă nu este suma care o dai pe cadou, ci ceea ce simți. Indiferent de ce îi vei cumpăra persoanei dragi ție, scrie-i și o felicitare cu un mesaj drăguț. Spune-i cu adevărat ceea ce simți și trăiți spiritul Crăciunului împreună.

Memoshop.ro produce și vinde online kituri pentru mulaje de mâini pentru cuplurile și familiile din România. Mica afacere a fost începută de 2 tineri studenți ai The Entrepreneurship Academy, Alex Burghelia și Cosmin Scripcariu, și a crescut rapid în mai puțin de un an de la înființare. Peste 500 de clienți au încercat kiturile de mulaj și și-au creat amintiri pentru o viață întreagă cu forma mâinilor lor alături de cei dragi. Povestea tinerilor care vând kitul pentru amintiri o citești aici.

Vezi aici și o listă cu ceasuri pe care să i le cumperi de Crăciun unui millennial.