Antreprenori contra Liviu Dragnea: o frizerie din Iași te scapă de mustața pe care nu ți-o mai dorești

Ironiile la adresa șefului PSD au ieșit din sfera online și s-au mutat și în afacerile tradiționale. Am găsit o frizerie din Iași care te poate scăpa de mustața pe care nu ți-o mai dorești. Simplu și elegant: dacă vrei un look nou numai bun pentru primăvară, oamenii de la Utopia Salon se oferă să te ajute.

mustata salon frizerie utopia salon dragnea

”La Utopia, îți propunem un refresh total: vii cu mustața de care te-ai săturat, pleci mai pregătit pentru noul sezon! Iar totul este din partea casei!”, scriu reprezentanții Utopia Salon pe pagina lor de Facebook.

Dacă dăm deoparte mesajul amuzant, ideea e că persoanele care doresc să-și împrospăteze înfățișarea cu un tuns beneficiază, în mod gratuit, și de un bărbierit.

Așa cum spuneam, nu este primul business care oferă un serviciu gratuit pe fondul protestelor din ultimele două săptămâni. În primele zile, o serie de afaceri din Capitală au pus la bătaie cazare, mâncare sau băutură fără a cere vreun leu. Totodată, liderul partidului aflat la guvernare a fost ținta ironiilor într-o serie de jocuri amuzante realizate în timp record de românii inventivi și cu un simț al umorului foarte bine pus la punct.

Pe noi ne-a înveselit propunerea salonului din Iași. Dacă aveți drum pe acolo, faceți-le o vizită.

utopia salon frizrie mustata pds ironie

 

Comentezi?

Jurnalist cu o experiență de 10 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), călător pasionat, ascultător avid al poveștilor spuse de oameni faini și junior în ale antreprenoriatului. Co-fondator al www.thetrends.ro, Oana scrie despre cele mai noi tendințe din lumea tech, descoperă locuri de vis pentru următoarea vacanță și urmărește îndeaproape antreprenorii locali.