Compania a dezvoltat unul dintre cele mai mari proiecte de telegestiune pentru iluminat public din Europa - 11.000 aparate de iluminat comandate prin telegestiune (proiect desfășurat în 2013), a realizat sisteme de iluminat noi, reconstruind peste 600 de km de rețea de iluminat subterană în Brașov, iar în prezent, Flash Lighting Services furnizează iluminatul public în 14 orașe din România.

Cu o cifră de afaceri de peste 17 de milioane de euro, Flash Lighting Services este una dintre cele 5 companii din România cu licență Clasa I ANRSC, ce oferă servicii de iluminat pentru localități cu peste 300.000 de locuitori. Portofoliul de clienți al Flash Lighting Services a variat în ultimii ani, însă în 2020 compania deținea un efectiv de 86% clienți publici și 14% clienți privați.

Dan Vătăjelu, CEO al Flash Lighting Services și Președintele Asociației Române pentru Iluminat, a declarat că „în cei 20 de ani de activitate, compania noastră a trecut prin multe etape, prin perioade mai bune și altele mai puțin bune, însă oricâte provocări am întâmpinat pe parcurs, prin inovație și un efort susținut de licențiere, obținere și menținere a autorizațiilor cheie, am devenit lideri în soluțiile de telegestiune. Deși un an dificil și atipic, în 2020 am reușit să ne creștem echipa cu 20%, iar cifra de afaceri a înregistrat o creștere cu 6,7% peste cele obținute în 2019. Această creștere ne-a poziționat în 2021 ca fiind compania de iluminat public din România cu cea mai mare cifră de afaceri din industrie, fapt care ne responsabilizează și mai mult și este dovada că facem bine ceea ce facem.”

Pe parcursul celor 20 de ani, Flash Lighting Services a dezvoltat proiecte de iluminat public - stradal, arhitectural, ornamental, festiv, sportiv, iluminat industrial - de interior și exterior - de semaforizare și proiecte de iluminat inteligent, montând peste 40.000 de puncte luminoase gestionate prin soluții smart.

Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de către companie se numără:

- rețeaua subterană de peste 600 de km de iluminat din Brașov, orașul devenind astfel primul din România care are peste 90% din rețele în subteran, desființând astfel cablurile aeriene;

proiectul de iluminat arhitectural al Cetății Sighișoara, obiectiv turistic UNESCO, a cărei implementare s-a desfășurat pe parcursul a trei ani. A fost creat și condus de arhitecți internaționali și a inclus 12 obiective majore, completate de ambientul întregii cetăți și a zidurilor acesteia;

-proiectul de iluminat arhitectural al clădirii Băncii Naționale a României ce reprezintă peste 800 de aparate de iluminat LED comandate unitar au fost amplasate pe 4 fațade, prezente pe cele 4 străzi care înconjoară clădirea.

În cei 20 de ani de activitate, aparatele de iluminat instalate și comercializate de Flash Lighting Services ar emite peste 2.100.000.000 lm (lumeni), echivalentul intensității luminii Soarelui pe o suprafață de aproximativ 16.000 metri pătrați, în timp ce rețelele de iluminat nou create depășesc distanța dintre București și Viena, iar lungimea străzilor illuminate, în gestiune, acoperă distanța de la Bucuresti la Paris și retur (aproximativ 5.000 km).