Am pornit de la ideea unui tur de cramă virtual pentru că ne-au impresionat foarte multe dintre poveștile auzite de la oamenii locurilor, pentru că am descoperit multe vinuri extraordinare și ne-am gândit că și ție cititorule ți-ar fi plăcut să le auzi, așa că ne-am propus să ți le aducem aproape.

Și pentru că așa este #desprevin, când găsești un vin care-ți place foarte mult ai vrea să-l bei împreună cu prietenii, așa și noi, ne-am dorit să împărțim cât mai multe vinuri bune cu voi.

Acum când deja am acumulat multe povești și multe vinuri extraordinare în tolbă ne-am gândit că un abonament la vin este fix de ce avem nevoie.

Iată cele cinci motive pentru care și ție iți trebuie unul dintre abonamentele de pe www.desprevin.ro:

  1. Te distrezi și înveți care sunt pașii de degustare profesioniști cu fișa de degustare interactivă. În fiecare cutie primită există jocul de degustare pus la punct de noi, dacă urmezi exact pașii este ca și cum un specialist ți-ar explica vinul.
  2. Ai ocazia sa degusti vinuri interesant alese de specialisti, adică de noi ;)
  3. Unul dintre cele șase abonamente îți vor satisface o nevoie esențială: aceea de a avea vin mereu în casă. Partea bună este că o dată abonat noi ne ocupăm să-ți livrăm vinul lunar, așa că te scăpăm pe tine de grija comenzii și cea a alesului vinului. Tu doar selectezi ce ai dori să primești: fie 3 vinuri albe, fie 3 roșii, fie un mix, fie cele mai bune ale lunii sau selecția lui Alex unde el alege dintre vinurile preferate, sau a Marinei.
  4. Vin prietenii în vizită și nu știi cu ce să-i surprinzi de data aceasta? Simplu! Ai cele trei sticle de vin primite în abonamentul tău lunar, este cazul să le deschizi și așa ești mereu pregătit pentru o degustare de vinuri la tine acasă.
  5. Poți vorbi o dată pe lună cu specialiștii noștri în cadrul unei degustări private despre vinurile din selecția ta. Aici povestim despre crame, despre experiențele noastre cu acele vinuri și ne destindem, cam așa cum era la degustările offline pe vremuri. (aplicabil doar pentru abonamentele Alex’s Choice și Marina’s Choice)

Și că tot v-am făcut poftă de abonat, iată și unul dintre vinurile din Abonamentul Marina’s Choice: Avincis Spumant Nefiltrat.

De ceva ani, în România, a crescut considerabil numărul cramelor ce produc și spumante, ceea ce mă bucură. Bon viveurii au acum multe motive de a-și începe diminețile cu un pahar rece de spumant și un mic dejun copios.

Spumantul de la Avincis este deosebit pentru că este făcut dintr-un asamblaj din mult iubita Crâmpoșie, flagship al vinurilor albe din Drăgășani și Pinot Noir (vinificat în alb) și pentru că este un spumant nefiltrat, adică cu timpul va câștiga considerabil în complexitate.

Vinul este abordabil, sprinten. Se deschide în note joviale de măr verde, lime, coajă de pâine rumenă și tușe de flori albe. Gustul este proaspăt, numai bun de răcorit și bucurat zile de sâmbătă în tihnă.

Abonati-vă pe www.desprevin.ro si bucurați-vă de vin!