Aceștia vor discuta despre inovare în hardware, atragerea de investiții și chiar listarea pe bursa americană (în cazul Fitbit), de la înființarea celor 2 companii până în prezent.

Eric Friedman a înființat Fitbit în 2007 alături de James Park. În prezent, Fitbit se situează pe piața dezvoltatorilor de smartwatch-uri în fața unor companii ca Apple, Xiaomi sau Garmin. La începutul lui 2017, Fitbit a achiziționat producătorul român de smartwatch-uri Vector Watch.

Camil Moldoveanu a înființat în 2006 ReFlex, care produce senzori de mișcare care ajută pacienții aflați în ultima parte a recuperării lor, pe baza experienței lui de atlet. Citește pe larg povestea Reflex, asistentul fizioterapeuților, și află care este secretul recuperării.

Emisiunea va fi transmisă în Crowdcast, iar pentru a urmări live-ul vă puteți înscrie aici: http://bit.do/Hardware-is-Hard

De asemenea, participanții vor putea să le adreseze întrebări celor doi invitați atât înainte de emisiune https://forms.gle/cdeZR7LBddErqRdWA, cât și în timpul emisiunii, în Crowdcast.

Detalii despre evenimentul How to Web Live de pe 5 noiembrie puteți afla aici.

How to Web 2020

How to Web va continua să ajute inovatorii în tehnologie și startup-urile din Europa Centrală și de Est prin Startup Spotlight Online, How to Web Live și Online Workshops.

Mai multe detalii despre Startup Spotlight Online Edition și planurile organizatorilor How to Web puteți afla din acest material.