Dacă vreți să vă bucurați cu adevărat de o experiență de vizionare similară cu cea de la cinema, dar la o calitate mult mai bună, aveți nevoie de un televizor cu diagonală mare. Și ca să nu simțiți că tocmai vi s-a micșorat portofelul, am făcut o listă cu 5 televizoare ieftine.

Televizor LED Star-Light, 140 cm, Full HD

Primul de pe lista noastră cu televizoare ieftine este Star-Light, acesta având și cea mai mare diagonală dintre toate. Datorită unghiului de vizibilitate de până la 178 grade, puteți viziona clar din aproape orice poziție. Televizorul Star-Light beneficiază de o intrare HDMI și port USB, dar și slotul CI+ pentru card. Găsiți televizorul aici și este chiar la reducere, cu 36%.

Televizor LED Smart Philips, 126 cm, 4K Ultra HD

Desigur, din această listă cu telefoane ieftine, dar care au ecrane generoase, nu puteau lipsi producătorii celebri, cum e Philips. Cu o rezoluție de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD convențională, Ultra HD aduce o imagine mai clară, cu adâncime, contrast, mișcare naturală și detalii vii de nivel superior. Funcția DTS HD optimizează procesarea sunetului, păstrând conținutul de sunet original, cu dialog extrem de clar. Cumpărați televizorul de aici.

Televizor LED Smart LG, 139 cm, 4K Ultra HD

Procesorul Quad Core reduce zgomotul, îmbunătățește claritatea, chiar și în timpul amplificării imaginilor de rezoluție mai redusă la o calitate vizuală aproape de 4K. Tehnologia de sunet multichannel produce efectul ultra surround. Funcția nouă televizorului vă permite să vizionați imagini și clipuri realizate în 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicată. Cea de Bluetooth permite conectarea la televizorul LG UHD în mod practic, rapid și fără fir. Comandați televizorul de aici.

Televizor LED Smart Wellington, 140 cm, 4K Ultra HD

Lumea nu-i făcută numai din Samsung, Panasonic, LG sau Sony - cei mai cunoscuți producători de televizoare - dar mai apare câte un Vestel, producătorul televizoarelor Wellington, care îi pune în încurcătură. Sunt televizoare ieftine, dar care asigură un nivel decent al calității. Permite să redați filmele și pozele din smartphone sau tabletă direct pe ecranul generos sau aveți opțiunea de a le viziona de pe stick-ul tău USB. Puteți comanda televizorul de aici, de asemenea, la un preț mai mic, cu aproape 40%.

Televizor LED Smart Panasonic, 123 cm, 4K Ultra HD

Cel mai scump de pe lista noastră cu televizoare ieftine este acest Panasonic, care trece puțin peste 2.000 de lei, dar își merită banii. Funcțiile de control ale retroiluminării și de procesare a semnalului sunt combinate pentru a controla luminozitatea. Modul Sport al televizorului îmbină nuanțele vii cu un efect de sunet surround pentru vizionarea meciurilor de fotbal și a altor sporturi la un nivel realist. Cumpărați televizorul de aici.