Ceea ce este grozav la podcast-uri e faptul că le puteți asculta oriunde - în călătorii, la volan sau chiar în timp ce faceți exerciții - iar multe dintre ele au episoade scurte. Astfel, nu mai aveți nicio scuză pentru a nu profita de cunoștințele și perspectivele disponibile.

Podcast cu antreprenori

Mixergy este unul dintre lista de podcast-uri pe care trebuie să le asculte orice antreprenor. Gazda emisiunii, Andrew Warner, are un stil deosebit de a scoate de la invitații săi cele mai bune rezultate, prin storytelling, sfaturi sincere și povești reale despre călătoria antreprenorială. Fiecare episod nou vine cu interviuri dinamice și conținut de valoare privind lansarea și dezvoltarea diferitelor tipuri de afaceri.

Podcast despre criptomonede

SVK Crypto Podcast (15 Minutes of Crypto Fame) este dedicat celor pasionați de criptomonede, acesta venind cu cele mai importante noutăți din industria de criptomonede și blockchain - rezumate în mai puțin de 15 minute. Gazda show-ului este Charles Storry, cofondator al SVK Crypto, unul dintre cele mai mari fonduri de hedging din Europa. El îți aduce toate informații pe care trebuie să le știi, inclusiv știri, alerte de preț și insight-uri din industrie.

Podcast despre antreprenori de succes

How I Built This With Guy Raz aruncă privire sinceră și captivantă la poveștile și fondatorii din spatele unora dintre cele mai importante succese din istorie ale startup-urilor. Raz se folosește de storytelling pentru a oferi o viziune reală și sinceră a experienței împărtășite în fiecare episod. Emisiunile sale includ povești incredibile ale unor fondatori precum Jennifer Hyman, Sara Blakely (Spanx), Yvon Chouinard (Patagonia) sau Howard Schultz (Starbucks).

Podcast despre creșterea afacerii și venituri

Aceste două aspecte, creșterea și veniturile, sunt seva oricărui business, iar posdcast-ul Growth Everywhere aduce informațiile și instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă construi afacerea și a aduce venituri. Gazda podcast-ului, Eric Siu, este un marketer digital de top la nivel mondial, iar interviurile sale oferă informații aplicabile în ceea ce privește marketingul, vânzările, productivitatea și multe altele aspecte ale unei afaceri.

Podcast pentru ingineri

Acest podcast, Engineering People, este perfect pentru ingineri și dezvoltatori, antreprenori și lideri care vor să afle mai multe despre cultivarea talentului, construirea echipelor formate din ingineri și maximizarea succesului organizațiilor de inginerie și dezvoltare software.