Suntem în 2019, așa că dispozitivele cu fir ar trebui să fie pe cale de dispariție, deși unele branduri încă se țin de ele. Pentru că vrem să te bucuri de muzică și convorbiri telefonice oriunde, fără a fi legat de un laptop, avem câteva recomandări de căști wireless ieftine.

AC-B29 sunt cele mai ieftine căști wireless din lista noastră. Sunt concepute pentru a asigura un nivel de confort ridicat și audio stereo premium. Pot fi ajustate conform cu dimensiunile capului utilizatorului, iar forma căștilor urmează conturul natural al urechilor. Sunetul este clar, iar conectarea la telefon se face rapid, pentru a purta convorbiri telefonice fără a avea mâinile ocupate. Căștile fără fir au o autonomie destul de mare și le găsești aici, reduse cu 41%.

Căștile wirelesss A+ SBG1 asigură un sunet clar, fără distorsiuni sau lipsuri de frecvențe care să deranjeze. Pot fi conectate prin Bluetooth, cu o rază de funcționare de până la 10 metri, sau cu mufa jack. Pot fi folosite pentru a asculta melodii sau pentru a prelua convorbirile telefonice. Bateria Li-Ion îți oferă până la 8 ore de utilizare și 700 de ore în modul standby, având un timp de încărcare relativ scurt situat între 1-2 ore. Au o reducere de 37% și le poți comanda aici.

Aceste căști audio Sony WH-CH400L dispun de tehnologia NFC pentru a realiza o conexiune rapidă și simplă și a începe transmisia prin conexiunea wireless Bluetooth. Chiar și fără NFC te poți conecta manual la căștile Bluetooth utilizând meniul de setări al dispozitivului. Bateria căștilor are o autonomie de 20 de ore. Sunt compatibile cu asistentul vocal și permit apelarea ușoară în regim hands-free. Le poți cumpăra de aici.

Căști cu Bluetooth Play Kruger&Matz au un design pliabil, ceea ce le face ușor de transportat în geantă sau rucsac. Îți permit să schimbi muzica sau să răspunzi la apeluri fără să îți scoți telefonul din buzunar, cu ajutorul butoanelor de control plasate pe una dintre apărătoarele de urechi. Căștile au o rază de funcționare Bluetooth de până la 10 metri, cu timp de redare/ vorbire până la 6 ore, timpul de așteptare ajungând până la 185 de ore. Le poți cumpăra de aici.

O altă pereche de căști wireless ieftine tot de la Sony este modelul WH-CH400B. Și acestea dispun de tehnologia NFC, pentru o conexiune rapidă și simplă prin Bluetooth. Durata de utilizare a bateriei este de 20 de ore, pentru a asculta muzică în continuu, cu un sunet de calitate, prin difuzoarele de 30 mm. Căștile wireless au o funcționare ușoară, cu butoane, compatibilitate cu asistentul vocal și apelare ușoară în regim hands-free. Le găsești aici.

Pentru cei care nu sunt amatori de căști mari, care să le cuprindă urechea și vor, în schimb un dispozitiv in-ear, recomandăm căștile wireless Skullcandy Ink'd. Sunt îmbunătățite cu tehnologia Supreme Sound, care beneficiază de Attacking Bass, Natural Vocals și Precision Hights. Au o autonomie a bateriei de circa 8 ore. Fiind căști wireless in-ear, spațializează diferit sunetul, acesta fiind în interiorul craniului. Pot fi achiziționate de aici.