Să lucrezi de acasă poate fi văzut ca un avantaj mare, dar cei care au lucrat astfel o perioadă mai lungă de timp, cum a fost și în cazul meu, știu cât de important este să rămâi concentrat și să fii productiv. Pot spune din experiență că poate fi dificil să rămâi productiv. Motiv pentru care vă propunem câteva accesorii și dispozitive care te vor ajuta în acest sens.

Masa de birou din gama Function este un mobilier practic și funcțional, cu un raport bun de calitate / preț. Aceasta vine cu un design minimalist, potrivit pentru birou sau living. Masa are dimensiunile 120x48x72 cm și oferă 3 sertare spațioase. Produsul vine demontat, cu instrucțiuni detaliate de asamblare incluse. Biroul are review-uri foarte bune și poate fi cumpărat de aici.

Atunci când mergi într-o călătorie sau job-ul tău presupune să fii mereu pe drumuri, trebuie să ai la tine un multiport USB, ca să te asiguri că poți să îți încarci simultan toate dispozitivele. Sumvision multiport USB este mic și portabil, îți încape în poșeta, geantă sau buzunar și nu cântărește mai mult decât o portocală. Produsul are o capacitate de 2,4 amperi și oferă o încărcare rapidă pentru produsele conectate. Îl poți cumpăra de aici și este chiar cel mai ieftin din categoria sa.

Nu trebuie să ajungi în momentul în care scaunul se dezmembrează sub tine ca să îți cumperi un scaun de birou nou. Dacă ești pe site-ul nostru, înseamnă că ai încredere în recomandările noastre. Întâmplător, și Vlad, redactorul-șef al start-up.ro avea nevoie de un scaun și a luat un ergonomic Kring Fit. Scaunul are un spate din țesătură antiperspirantă, rotițele sunt mobile, silențioase, nu zgârie parchetul și se pot roti la 360 de grade. Are 118 cm și susține până la 100 de kilograme. Îl cumperi de aici.

Dacă lucrezi de acasă și ai nevoie să printezi documente, poți să îți cumperi o imprimantă ca să economisești timp, în loc să alergi la un copy center. Imprimanta inkjet color HP OfficeJet 202 Mobile Printer poate fi o soluție potrivită. Îți permite să imprimi simplu, în mod wireless de la laptop sau dispozitive mobile, cu sau fără ruter. HP Auto Wireless Connect facilitează configurarea. În plus, imprimanta este compactă și poate fi luată în mașină sau chiar în rucsac, pentru a imprima convenabil oriunde. O poți comanda aici.

Cu un singur mouse Wireless Logitech MX poți controla până la trei computere. Acesta îți permite să copiezi și să inserezi imagini și documente între cele trei dispozitive. Acesta are o funcție de urmărire îmbunătățită care mărește precizia și viteza cursorului până la o rezoluție de 4.000 DPI. Mouse-ul poate fi utilizat pe orice suprafață, chiar și pe sticlă. Are o autonomie bună, în urma unei singure încărcări complete, mouse-ul poate fi utilizat până la 70 de zile, în funcție de utilizare. Dispozitivul poate fi cumpărat aici.