Marcând extinderea seriei Epson SC-T pe piaţa imprimantelor CAD cu preţuri mici şi medii, imprimantele wireless au un design nou, simplu şi compact, dar şi fiabilitatea caracteristică soluţiilor de imprimare Epson.

Indiferent dacă sunt utilizate pentru imprimarea de planuri tehnice, schiţe, semnalistică sau postere pentru sălile de curs, modelele SureColor SC-T3100 şi SureColor SC-T5100 vor asista profesioniştii dintr-o multitudine de domenii, inclusiv arhitectură, inginerie, CAD, GIS, educaţie, corporate sau pe cei din firmele mici. Funcţia unică de comutare automată permite imprimantelor să schimbe alimentarea cu hârtie de la rola de format mare la colile de hârtie cu mărimea A4 sau A3, fără ca utilizatorii să fie nevoiţi să intervină asupra echipamentului, facilitate ideală pentru companiile mici, care au cerinţe de tipărire multiple, într-un spaţiu de lucru limitat.

Beneficiind de tehnologia capului de printare PrecisionCore MicroTFP şi de tehnologia de verificare a duzelor pentru detectare şi ajustare automată, noile imprimante oferă viteze mari de tipărire, producând printuri de mărimea A0 sau E în 31 de secunde, cu detalii precise şi fiabilitatea necesară mediului comercial. Oferind wireless integrat şi conectivitate Wi-Fi Direct, arhitecţii şi designerii pot imprima cu uşurinţă de pe tablete şi smartphone-uri sau pot folosi pentru navigare noul ecran tactil LCD de 4,3 inci, cu meniu intuitiv. Noua generaţie de cerneluri pigment UltraChrome XD2, livrate în cartuşe de mare capacitate, oferă printuri durabile pentru arhivare, culori vii şi linii exacte, pe aproape orice tip de hârtie.

Epson SureColor SC-T3100 şi SC-T5100 vor fi disponibile din luna septembrie. SC-T3100 va fi disponibilă la preţul estimativ de 995 EUR (fără TVA), iar SC-T5100 va fi disponibilă la preţul estimativ de 1450 EUR (fără TVA).