Listată pe BVB, Bittnet anunța în acel moment că va organiza o Adunare Generală Extraordinară (AGEA) care are, printre altele, pe ordinea de zi și aprobarea cumpărării integrale a Gecad Net.

Un raport recent publicat pe BVB, citat de wall-street.ro, infomează faptul că negocierile privind preluarea Gecad Net au fost încheiate, semnându-se contractul de vânzare-cumpărare. Data estimată pentru finalizarea tranzactiei este 30 septembrie 2017.

Potrivit aceluiași raport, preluarea se va realiza în 2 etape. În prima etapă, Bittnet va participa la majorarea capitalului social al Gecad Net SRL. Bittnet intenționează să deruleze în luna august un plasament privat de obligațiuni corporative pentru a finanța achiziția tuturor părților sociale în a doua etapă.

Gecad Net este o companie specializată în comercializarea și implementarea aplicațiilor software, ce furnizează servicii IT integrate sau soluții de securitate IT. Compania are peste 12.000 de clienți un domenii precum telecom, sectorul financiar-bancar, construcții, energie, petrol și gaze, și face parte din grupul de companii Gecad, fondat de Radu Georgescu.