start-up.ro e publicația care susține afacerile din România de patru ani și jumătate. Încă de la începutul acestei perioade am încercat să identificăm soluțiile pentru business-uri, să promovăm cele mai bune inițiative și să venim în fața publicului cu informații relevante despre business-urile mici și mijlocii.

Pregătim noi proiecte de educație în perioada aceasta, dar vrem să susținem direct un business pe zi, nu doar prin articolele și interviurile noastre, ci prin donarea orei 12 de pe pagina noastră de Facebook unui business din România.

De ce? Pentru că business-urile mici și mijlocii sunt motorul economiei. Impactul crizei coronavirus se vede în fiecare zi. Multe business-uri și-au închis porțile cu totul. Noi putem să vorbim cu specialiști, să facem interviuri, să selectăm informațiile în mod corespunzător. Din această relativă neputință a noastră, de altfel, s-a născut și această idee. Dacă nu putem să-i ajutăm altfel pe antreprenori, atunci să o facem prin a le oferi ora 12 de pe pagina noastră de Facebook, urmărită de 34.000 de persoane, pentru promovarea afacerii lor.

Cum se va desfășura campania?

În partea inferioară a acestui articol ai un formular. Înscrie-te cu firma ta și spune-ne de ce dorești ora 12 de pe pagina de Facebook start-up.ro.

Te vom întreba câteva detalii despre business-ul tău, ca să putem povesti oamenilor de pe Facebook, iar ulterior vom selecta afacerile, vă vom contacta și vă vom ruga să ne trimiteți câteva poze cu afacerea.

La ora 12, în fiecare zi de luni până vineri, vom publica pe pagina noastră de Facebook postarea cu business-ul tău și link-uri utile ca oamenii să te găsească.

Nu contează din ce industrie este afacerea ta. Poate fi o afacere agricolă, poate fi un startup de tehnologie, poate fi o afacere care astăzi, din cauza pandemiei, a trebuit să-și închidă porțile. Ne vom folosi experiența jurnalistică pentru a alege business-uri relevante și pentru a evita eventuale abuzuri.

Formularul e disponibil la finalul articolului sau direct la acest link.

Ce câștigi?

Cum spuneam, noi putem doar să oferim conexiuni cu oamenii care știu mai bine decât noi, informații, webinarii și promovare. Vrem să oferim o oră din spațiul nostru de pe Facebook unui business mic și mijlociu. Iar la final de săptămână vom publica un articol în care vom insera toate postările de Facebook cu aceste business-uri pe site, pentru a le face cunoscute și celor care nu ne urmăresc pe rețelele sociale.

Știm că vă este greu. Știm că business-urile sunt într-un moment provocator. Știm că dincolo de business, sunt oameni. Iar oamenii care stau astăzi izolați în case, ascultători, suferă. Chiar și cei care ies știu că lucrurile sunt dificile. Știm, pentru că o vedem pe pielea noastră, că avem 5-6 săptămâni în care intrăm într-un burnout tăcut, ce intervine mai rapid ca în oricare alt an de muncă. Știm că nu e bine. Știm că lucrurile nu sunt normale.

În spatele chipurilor zâmbitoare ce vă apar pe cameră, în spatele textelor scrise cu obiectivitate și neutru pe site sunt oameni ca și voi. Afectați de ce se întâmplă. Dar știm, la fel de bine, că nu ne putem opri. Pentru că nu știm să facem altceva. Pentru că nu se pot întâmpla minuni dacă închizi ochii.

Scrie-ne în formular și împrumută ora 12 de la start-up.ro. Pentru Afaceri la Fix.