Una dintre campaniile create la acl moment, în martie 2020, era #CafeaPentruSpitale, prin care cadrele medicale primeau cafea pentru a putea trece mai ușor peste efort și pentru câteva momente rare de pauză. Campania a fost lansată de Beans&Dots, cafenea din București și de Artisan Coffee Community.

Cu toate că rar mai auzim de campanii de ajutor pentru cei din linia întâi, lucrurile încă se mai întâmplă și antreprenorii încă pun umărul la ajutorul acestora.

Beans&Dots a anunțat la finalul săptămânii trecute că proiectul #CafeapentruSpitale continuă cu ajutorul oamenilor care donează pentru acest lucru și au pregătit 300 de kilograme pentru „valul 4” din campanie.

Astfel, săptămâna trecută cei de la Beans&Dots și Artisan Coffee Community au trimis 300 de kilograme de cafea de specialitate The Barn Coffee Roasters către Spitalul Fundeni, INSMC Polizu, Elias, Spitalul Municipal, Serviciul de Ambulanță București, Asociația „Dăruiește Viața”, Spitalul Militar Rol 2 Ana Aslan și spitalele din Baia Mare și Bicaz.

Cine dorește să doneze în continuare pentru acest proiect o poate face pe site-ul Beans&Dots, unde poți să alegi un număr de cafele donate, de la 5 la 50. 5 cafele donate înseamnă 20 de lei prin care contribui pentru preparea și transportul cafelei către cei care încă se mai luptă cu această pandemie în spitale zi de zi de doi ani consecutivi.