În contextul actual, în care respectarea distanțării sociale este necesară, Altex a extins perioada de campanie de Black Friday până la cinci săptămâni (29 octombrie – 2 decembrie), pentru ca toți clienții să se bucure mai mult timp de reduceri în deplină siguranță, offline și online.

Cu mesajul ”Fii primul la oferte”, Altex a pregătit în cadrul campaniei de Black Friday reduceri chiar și de peste 50%, la toate categoriile de produse pe care retailer-ul le comercializează atât online, cât și în magazine (electrocasnice mici și mari, televizoare, IT&C, gaming, electronice etc.).

„Trecem printr-o perioadă atipică, iar sănătatea și siguranța clienților si angajatilor noștri este prioritară. De aceea am decis ca anul acesta să desfășurăm promoțiile de Black Friday pe o perioadă mai lungă, pentru ca oamenii să aibă timp suficient să aleagă produsele de care au nevoie. Cu garanția că avem stocuri suficiente în magazine și depozite și o gamă variată de produse la reduceri mari, invităm clienții să intre pe site sau să vină în oricare dintre cele peste 120 de centre de servicii Altex și Media Galaxy din țară pentru a vedea, testa și alege produsul potrivit în siguranță. Clienții pot ridica produsele preferate direct din magazine sau pot beneficia de serviciul de livrare. Salutăm, totodată, inițiativa retailerilor care, la rândul lor, au luat decizia, să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu o perioadă de timp extinsă pentru cumparaturi”, a declarat Raul Filip, Director Achizitii, Altex România.

Cu toate că pandemia a avut un impact important la nivelul lanțurilor de aprovizionare externe, Altex depune toate eforturile pentru a asigura o bună disponibilitate de stocuri, chiar pe categorii de produse unde cererea a crescut foarte mult, pe fondul tranziției la work from home și la școala online: laptopuri, tablete, imprimante, monitoare, telefoane smart, rutere wireless, camere web.

Altex: Catalogul Black Friday 2020

Am obținut și catalogul de Black Friday al Altex și am descoperit în el câteva oferte care ne fac cu ochiul. Dacă ești în căutare de televizoare sau mașini de spălat la reducere, ai de unde alege. iPhone SE2 e la ofertă specială la un preț bun și ne-a atras atenția și un soundbar 2.1 de la Sony la 850 de lei.

Retailerul promite și reduceri de Black Friday pentru gameri. Astfel, anumite jocuri vor avea reduceri de până la 33%.

Catalogul l-am lăsat mai jos, așteptăm să ne spuneți ce oferte urmăriți voi cu ocazia Black Friday 2020.