Începând cu acest an evenimentul Wall-Street.ro dedicat industriei de M&A Outlook devine Antreprenoriat 360 (ediția a noua), dezbaterile pe marginea tranzacțiilor din piața românească de fuziuni și achiziții fiind completate de poveștile inspirationale ale antreprenorilor care au trecut prin diferite etape cu businessul lor.

Pe lângă cifrele specifice industriei de M&A și o analiză a pieței și a comportamentului antreprenorilor români, împreună cu specialiști, consultanți și avocați, evenimentul va pune accent și pe partea umană a tranzacțiilor, pentru a obține o imagine completă a procesului prin care trece un antreprenor când își cedează integral sau parțial afacerea.

Primul panel, M&A Outlook, va fi o radiografie a pieței de fuziuni și achiziții din România, în timp ce al doilea panel, viața după finanțare, va reuni experiențele mai multor antreprenori, în diverse faze ale afacerii.

Ce se discută la Antreprenoriat 360?

Dacă vii la eveniment, vei descoperi un barometru al pieței de achiziții și fuziuni, vom vorbi despre diferențele între generații și cum privesc tinerii posibilitatea de a-și vinde business, față de cei cu experiență mai mare.

În plus, vom discuta și despre “antreprenorul rebel” și care este profilul lui și cum va influența piața locală de M&A. De asemenea, în panelul al doilea vom discuta cu tineri afaceriști care au primit investiție, s-au listat la bursă și cu investitori, pentru a afla așteptările lor.

Printre speakerii confirmați sunt Bogdan Colceriu, cofondator al Risky Business, un fond de investiții ce reunește mai mulți afaceriști din zona Cluj-Napoca, un fond ce se concentrează pe investiții în zona tehnică. De asemenea, Bogdan Iordache, cofondator al fondului Tech Angels va vorbi despre ce caută la un startup. Pe lângă aceștia, vor mai fi Olga Niță de la PeliFilip, Doru Lionăchescu de la BT Capital Partners, Vlad Tabacu, director de investiții la Oresa.

Evenimentul începe la ora 9.00 (cu înregistrarea participanților) și va fi găzduit la Hotelul Sheraton, în Sala Platinum Grand Ballroom, intrarea Casino, etaj 2. Va fi organizat în două paneluri: primul va discuta despre aspectele juridice și tehnice ale fuziunilor și achizițiilor, iar al doilea despre experiențele de după finanțare.

Cum vii la conferință?

Dacă vrei să vii la conferința organizată de wall-street.ro și start-up.ro, intră pe site, completează formularul și înscrie-te. Locurile sunt limitate și 100 de cititori, antreprenori și oameni interesați de subiectul investițiilor, achizițiilor și fuziunilor, vor fi selectați în funcție de experiență și de interesul pentru zona de antreprenoriat.

Aplică aici până luni, 22 mai, ora 18.00. Dacă vei fi selectat (a) să participi la conferință vei fi contactat(a) întâi telefonic, apoi pe e-mail pentru confirmare. Participarea este GRATUITĂ.