“Consider că este o mare cerere pentru acest tip de beneficii. Perioada pe care tocmai o traversăm nu a făcut decât să evidențieze o nevoie pe care companiile deja o conștientizau – aceea de a se îngriji de starea de bine a angajaților, personalizat și prin mijloace de acces la distanța cu care această pandemie ne-a obligat să ne obișnuim.”- a declarat antreprenorul Dan Boabeș care s-a alăturat platformei 4mind.ro.

Despre 4mind.ro am scris prima oară pe start-up.ro în aprilie, aici.

Fondată la începutul lunii aprilie, platforma oferă pe parcursul crizei COVID-19 un serviciu gratuit de susținere emoțională a angajaților din România.

70 de terapeuți pe platformă

La doar o lună de la lansare, rețelei 4mind.ro i s-au alăturat 70 de specialiști în psihoterapie și coaching. Până în momentul de față 50 de companii din mai multe sectoare de activitate s-au arătat interesate să ofere acest beneficiu celor aproximativ 30.000 de angajați ai lor. Toți angajații au momentan acces gratuit la sfaturi utile pentru o stare de bine, exerciții de relaxare, ședințe de consiliere individuale și webinarii.

Discuția cu Dan Boabeș despre serviciul de mobilitate Citylink o poți urmări la acest link.

După încheierea perioadei de gratuitate, platforma va oferi companiilor posibilitatea să încheie abonamente pentru angajați. Viziunea 4mind.ro este să pună bazele unui beneficiu extra-salarial foarte accesibil pe care orice companie să și-l poată permite și astfel să contribuie mai mult la îmbunătățirea stării de bine a angajaților săi.

“Suntem încrezători că împreună cu angajatorii vom ieși din această criză într-o nouă normalitate, în care să luăm măsuri pentru a corecta problemele mici înainte să devină mai mari. O lume în care terapia este accesibilă tuturor cu ajutorul tehnologiei și fiecare angajat are la dispoziție instrumente pentru a combate stresul și anxietatea.”, a mai declarat Dan Boabeș.