Apple Watch a avut o creștere de 50% de la an la an. În momentul de față, Apple Watch este cel mai vândut brand de ceasuri din lume, înaintea Rolex. Înainte de a lansa iPhone X / iPhone 8, Apple a anunțat o nouă versiune a ceasului său inteligent, dar și un update al sistemului de operare.

Apple Watch Series 3 are un design schimbat foarte puțin. Coroana este roșie astăzi și are conexiune celulară, adică cartelă SIM electronică și poți asculta muzică, poți să verifici hărțile și poți fi online fără telefon.

Procesorul este cu 70% mai rapid decât generația anterioară. WiFi-ul e cu 85% mai rapid. Display-ul este antena acestui ceas inteligent, iar SIM-ul este electronic. Există funcții pentru sănătate, cum ar fi măsurarea activă a pulsului, pentru a preveni utilizatorii privind diverse probleme.

Apple Watch 3 va costa 400 de dolari în versiunea cu SIM și va putea fi achiziționat doar de la operatori, dar va permite apelurile vocale. Nu se știe când va ajunge în România. Pe alte piețe va ajunge pe 22 septembrie. Va fi disponibil într-o varietate de culori și cu o serie întreagă de curele din diverse materiale.