iPhone 8 și iPhone 8 Plus ar fi putut fi numite cu ușurință iPhone 7S și 7S Plus, pentru că asta sunt. Niște versiuni îmbunătățite ale telefoanelor de anul trecut. În niciun caz nu sunt dispozitive cu totul noi, orice ar spune vicepreședinții Apple pe scenă.

Specificațiile iPhone 8 și iPhone 8 Plus

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt dispozitive din sticlă și arată ca un mix dintre iPhone 4S și iPhone 6S. Sunt arătoase, cel mai probabil se vor simți extraordinar în mână, dar vin cu acea senzație de deja-vu la pachet, semănând mult cu dispozitivele anterioare.

Au un procesor Apple A11 cu șase nuclee care vine cu un plus mare de performanță, dar ecranele rămân la fel: 4,7 și 5,5 inch, rezoluție full HD pentru iPhone 8 Plus. Display-ul primește funcția True Tone de la iPad pentru o mai bună reproducere a imaginilor.

Telefonul are și realitate augmentată inclusă cu ajutorul procesorului A11 Bionic. Procesorul poate să urmărească scene în timp real și adaugă grafică. De exemplu, au fost prezentate aplicații de baseball sau de vizionare a cerului care folosesc realitatea augmentată.

Acum există wireless charging pe iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Se folosește standardul Qi, disponibil și pe celelalte telefoane de pe piață.

Camerele foto au rămas de 12MP, iar cea de pe iPhone 8 Plus este dublă, ca pe 7 Plus. Apple a îmbunătățit sensibilitatea la lumină, iar modul portret vine cu o inteligență artificială care analizează fața și îmbunătățește pozele în timp real.

Și-au păstrat rezistența la apă și praf, iar asta e bine.

Vor fi și accesorii pentru încărcarea wireless vândute în magazinele online și fizice ale Apple. Vor fi produse Belkin, Mophie, dar și alți producători.

Prețul iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Prețul iPhone 8 și iPhone 8 Plus este de 700, respectiv 800 de dolari, asta pentru versiunile cu spațiu de stocare de 64 de GB.