Dispozitivul va fi disponibil la nivel global începând cu Ianuarie 2019.

"Ne dorim să democratizăm criptovalutele, să facem posibil accesul la informații, să facilităm și să securizăm schimburile astfel încât să le oferim utilizatorilor cea mai bună soluție pentru tranzacțiile de criptomonede”, a declarat Loic Poirier, CEO Archos.

O soluție complet securizată

Proiectat în parteneriat cu Prove & Run, dispozitivul dispune de o zonă specifică tranzacțiilor complet securizată TEE, care, datorită ProvenCore, este izolată de sistemul de operare Google Android.

Mai mult, dispozitivul are un cititor de amprente destinat pentru autentificarea utilizatorului și nu necesită conexiune directă la internet, sincronizându-se doar cu Bluetooth securizat, la comanda explicită a utilizatorului.

Archos Safe-T Touch, un dispozitiv “All-in One”

Cu un ecran complet touch-screen, Safe-T Touch le oferă posesorilor de criptomonede un ecosistem complet ce conține o gamă largă de servicii, printre care inițierea și recepționarea tranzacțiilor, verificarea soldurilor și a evoluțiilor criptomonedelor, dar și schimbarea criptoactivelor.

Lansarea oficială a Archos Safe-T Touch va avea loc la CES 2019 (8-11 ianuarie 2019, Las Vegas, SUA).

Archos ia în considerare, de asemenea, accelerarea promovării dispozitivului Safe-T Touch și a platformei sale integrate de servicii către comunitatea comercianților și pasionaților de criptomonede, prin dezvoltarea unui program inovator de recrutare în cadrul unei oferte inițiale de monede (ICO).

Mai multe informații despre dispozitivele din gama Archos Safe-T sunt disponibile pe grupul Telegram: https://t.me/ArchosCrypto.

De curând, Archos anunța că aduce în România primul portofel electronic pentru bitcoin.