BizTool Academy are loc marți, pe 7 mai, la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material. Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior. Înscrierile sunt deschise până pe 3 mai, ora 12, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază ale creării și dezvoltării unui business în mediul online: realizarea unui site, a unei strategii de marketing, comunicarea, branding-ul, și SEO – în esență, despre cum duci business-ul tău în topul căutărilor pe Google.

La finalul celor cinci workshop-uri gratuite participanții vor primi și premii.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

BizTool Academy – workshop despre SEO

Cei care vor participa la prima ediție BizTool Academy, pe 7 mai, vor avea acces, printre altele, la un workshop despre SEO. În esență, vor afla cum să facă optimizare pentru motoarele de căutare ca să fie găsiți în mediul online mai ușor și, de ce nu, să se claseze în topul căutărilor peste competitori.

Iată câteva dintre temele pe care le vom aborda în cadrul workshop-ului despre SEO:

  • Cum faci interacțiunea cu vizitatorii site-ului
  • Cum să scrii SEO
  • Optimizare SEO fără costuri prea mari

BizTool Academy – training cu Octavian Palade

Octavian Palade este Events & Content Strategist la start-up.ro și este omul care face ca site-ul acesta să fie găsit în căutările Google. E specialist în SEO și te va învăța cum să fii cunoscut în online.

Tavi are opt ani de experiență în presă. A început în departamentul online de la cotidianul “România Liberă” și apoi a făcut parte din echipa Tech Adevărul. A fost redactor-șef al publicației playtech.ro, acolo unde a contribuit la creșterea site-ului până pe locul I în categoria IT&C în România (conform sati.ro). A gândit și a ajutat la implementarea cu succes a strategiilor de SEO care au ajutat la creșterea organică a site-urilor pentru care a lucrat.

Vezi aici cine sunt trainerii primului eveniment BizTool Academy

Ce vei învăța la BizTool Academy?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Temele primei ediții BizTool Academy sunt:

  • SEO pentru afacerea ta
  • Prezență online și un site optimizat ca la carte
  • Marketing și strategie digitală pentru afaceri
  • PR și promovarea afacerii
  • Branding și design

BizTool Academy se desfășoară pe 7 mai la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.