BizTool Academy are loc marți, pe 7 mai, la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material. Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază ale creării și dezvoltării unui business în mediul online: realizarea unui site, a unei strategii de marketing, comunicarea, branding-ul, și SEO – în esență, despre cum duci business-ul tău în topul căutărilor pe Google.

La finalul celor cinci workshop-uri gratuite participanții vor primi și premii.

BizTool Academy – workshop de PR și comunicare

Unul dintre cele cinci workshop-uri care se vor deșfășura pe 7 mai este cel de PR și comunicare. Printre informațiile utile pe care le vei afla în cadrul acestui workshop se numără:

  • Cum formulezi un comunicat de presă și cum alegi nișa de publicații potrivită business-ului pe care îl ai
  • Cum îți construiești reputația
  • Cum faci comunicare de criză

BizTool Academy – training cu Diana Seceleanu

Workshop-ul de PR și comunicare este susținut de Diana Seceleanu, unul dintre specialiștii pe care-i regăsești și pe plaforma Biztool.ro.

Diana Seceleanu lucrează de opt ani în domeniul comunicării. Prima etapă a parcurs-o în jurnalism, vreme de câțiva ani fiind în ipostaza de ziarist sportiv, apoi, a făcut trecerea în PR. Diana crede că un business la început de drum are nevoie să se facă auzit în piață și e în folosul lui să fie ghidat pentru a alege variantele potrivite de promovare. Dar mai crede că și un business care are deja o vechime în domeniu poate beneficia de o strategie de PR, pentru a-și întări reputația și pentru a se evidenția în contextul în care își desfășoară activitatea. La BizTool Academy poți învăța de la Diana cum să-ți construiești reputația, să comunici despre afacerea ta, dar și cum să te organizezi în cazul unei crize de imagine.

Vezi aici cine sunt trainerii primului eveniment BizTool Academy

Ce vei învăța la BizTool Academy?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Temele primei ediții BizTool Academy sunt:

  • SEO pentru afacerea ta
  • Prezență online și un site optimizat ca la carte
  • Marketing și strategie digitală pentru afaceri
  • PR și promovarea afacerii
  • Branding și design

BizTool Academy se desfășoară pe 7 mai la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.