BizTool Academy are loc marți, pe 7 mai, la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material. Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază ale creării și dezvoltării unui business în mediul online: realizarea unui site, a unei strategii de marketing, comunicarea, branding-ul, și SEO – în esență, despre cum duci business-ul tău în topul căutărilor pe Google.

La finalul celor cinci workshop-uri gratuite participanții vor primi și premii.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

BizTool Academy – workshop despre branding și design

Workshop-ul de branding și design este unul dintre cele cinci la care vei participa pe 7 mai, la BizTool Academy.

Printre informațiile utile pe care le vei primi în cadrul acestuia se numără:

  • Importanța brandingului într-un business
  • Cum se contruiește un brand, de la idee la execuție
  • Materiale vizuale, comunicare, website

BizTool Academy – training cu Diana Miron

Workshop-ul de branding și design, din cadrul evenimentului BizTool Academy, ultra-workshop-ul gratuit pe care-l organizăm pe 7 mai la Spaces Unirii, este susținut de Diana Miron, unul dintre specialiștii pe care îi regăsiți înscriși pe platforma BizTool.ro.

Diana Miron este CEO și Co-fondator AP.3 un studio de design și development pentru startup-uri și companii mici la început de drum. În acest an, Diana a fost inclusă pe lista Forbes 30 under 30, a celor mai remarcabili tineri europeni din domeniile lor de activitate. Are peste 5 ani experiență ca front-end developer web și mobile, fiind specializată și în web design, logos, design de produs și branding. La BizTool Academy, Diana își pune la dispoziție expertiza pentru a te învăța despre importanța brandingului într-un business și cum să-l construiești, de la idee la execuție.

Vezi aici cine sunt trainerii primului eveniment BizTool Academy

Ce vei învăța la BizTool Academy?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Temele primei ediții BizTool Academy sunt:

  • SEO pentru afacerea ta
  • Prezență online și un site optimizat ca la carte
  • Marketing și strategie digitală pentru afaceri
  • PR și promovarea afacerii
  • Branding și design

BizTool Academy se desfășoară pe 7 mai la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.