Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

evoMAG continuă campania de oferte de Black Friday 2017 cu cea de-a treia rundă de reduceri. Aceasta va fi activă în perioada 17-19 noiembrie, iar noile produse, aproximtiv 30.000 de unități, vor avea discount-uri de până la 75%.

În premieră, anul acesta, evoMAG introduce în oferta de Black Friday, în parteneriat cu SmartExperience, pachete cu experienţe şi activităţi pentru petrecerea timpului liber, cu discounturi de până la 43%.

Astfel, în runda finală pe care evoMAG o lansează cu ocazia Vinerii Negre, cel mai mare eveniment de shopping al anului, clienţii pot cumpăra la preţuri reduse vouchere pentru:

- relaxare la SPA (-19%)

- degustare de vinuri (-26%)

- activităţi în aer liber cu prietenii pe Valea Prahovei (-43%)

- activităţi sportive: escaladă (-19%), tir (-29%), cursuri de autoapărare (-25%)

- escape room (-17%)

De asemenea, runda finală de Black Friday 2017 la evoMAG vine cu preţuri mai mici şi pentru telefoane mobile şi accesorii, tablete, laptopuri, televizoare şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness.

Astfel, clienţii vor putea cumpăra la finalul campaniei de Black Friday la evoMAG televizoare de la 329 de lei, televizoare 4K mai ieftine cu până la 55%, smartphone-uri iPhone la 1.299 lei, ultrabook-uri de la 899 lei, antivirus Bitdefender la preţ redus cu 64%, SSD 120 GB mai ieftin cu 28%, HDD 1TB la preţ redus cu 31%, consumabile pentru imprimantă începând de la 9 lei, piese de mobilier reduse cu până la 35%, aspiratoare cu 45% mai ieftine, fiare de călcat de la 59 de lei, maşini de spălat rufe cu până la 40% reducere sau produse pentru sport şi fitness cu până la 64% reducere.

Black Friday 2017 în rate la evoMAG și alți comercianți

În cazul în care își doresc mai multe produse în Vinerea Neagră 2017, însă fondurile nu sunt suficente, clienţii pot cumpăra în rate. Astfel, pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei, dacă vor accesa un credit online de la Credius. În acest fel vor putea beneficia de cel mai mic preţ de pe piaţă pentru produsele dorite.

Pentru a uşura accesul clienţilor la produsele pe care şi le doresc de Black Friday, evoMAG oferă opţiuni de plată în rate, în parteneriat cu mai multe instituţii financiar-bancare şi nebancare. Astfel, produsele pot fi plătite în 40 de rate fără dobândă prin BRD, în 18 rate fară dobândă prin Banca Transilvania, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 7 rate fără dobândă prin UniCredit şi în 6 rate fără dobândă prin BRD, EuroLine, BCR, Cetelem, Bonus Card, Card Avantaj şi Raiffeisen Bank.

Programul de lucru în perioada în care evoMAG organizează runda finală a evenimentului Black Friday 2017 a fost modificat, astfel încât comenzile vor fi procesate non-stop, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259 va fi deschis în perioada 17-19 noiembrie între orele 08:00 – 20:00.

Reprezentanții evoMAG precizează faptul că jumătate dintre produsele comandate în intervalul 17-19 noiembrie, în ultima rundă de Black Friday vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii.

Black Friday 2017 în România

eMAG Black Friday va începe pe 17 noiembrie și va fi sesiunea de reduceri pe care o așteaptă toată lumea. Între timp, cei de la Flanco au dat deja drumul la ofertele de Black Friday 2017.

Altex și PC Garage au campanii de genul ”cumpără acum la prețuri de Black Friday”, iar ceilalți retaileri probabil așteaptă data de 17 noiembrie pentru a da drumul reducerilor speciale. Vă ținem la curent când primim mai multe informații.