Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Odată cu începerea Black Friday 2017 la eMAG și la majoritatea retailerilor mari, dacă nu ai bani acum, poți apela la un card de credit. Și timpul nu este pierdut, pentru că eMAG și Raiffeisen Bank au un parteneriat important prin care poți să-ți faci un card comun. Dacă vrei să te bucuri de Black Friday în rate, cumpără cardul de aici.

Dacă lista ta de cumpărături pentru Black Friday 2017, sau Vinerea Neagră, (așa cum mai este supranumită ziua în care magazinele oferă cele mai mari reduceri ale anului) este destul de cuprinzătoare, însă știi că prin buzunare nu ai suficienți bani, îți poți cumpăra produsele pe care le dorești și prin rate.

La eMAG, de exemplu, care va organiza în acest an Black Friday pe data de 17 noiembrie, plățile cu cardul au ajuns la eMAG la 30% din total, în timp ce din aceste plăți, jumătate au fost făcute cu cardul cu rate fără dobândă. Pentru Black Friday 2017 eMAG a pus la bătaie 2 milioane de produse.

Rate la eMAG pentru Black Friday 2017

Mai înainte de lansarea discounturilor pentru Vinerea Neagră 2017, eMAG a lansat, alături de Raiffeisen Bank, un card co-branded pentru clienți. Prin intermediul noului card oferit de eMAG și Raiffeisen Bank, clienții beneficiază de plata în rate fără dobândă și sunt recompensați cu puncte de loialitate de până la 10% din valoarea produselor vândute atât de eMAG, cât și de partenerii din Marketplace.

Clienții vor putea face cumpărături de Black Friday 2017, și nu numai, de la eMAG și de la partenerii din Marketplace în valoare de până la 30.000 de lei. Suma poate fi achitată în mod obișnuit în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă, iar dacă nu doresc să achite în rate, clienții pot opta pentru plata integrală și pot beneficia de până la 56 de zile fără dobândă.

Pentru a obține acest card, la timp pentru a se putea bucura de ofertele pe care retailerul le pune la dispoziție pe 17 noiembrie, ziua în care vom avea în acest an Black Friday la eMAG, clienții pot aplica online pe www.eMAG.ro sau www.raiffeisen.ro, ori pot merge în orice sucursală Raiffeisen Bank. Cardul este emis gratuit, iar comisionul de administrare anual este de 60 de lei.

La o limită de credit de 5.367 lei folosită imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru plăți la comercianți și rambursată în 12 luni în rate lunare egale, cu o dobândă de 26% fixă pe perioada rambursării, rata lunară este 522,82 lei, valoarea totală de plată 6.273,73 lei și DAE 32,30%.

Tot la eMAG există și opținea de vă plăti cumpărăturile în rate prin eCREDIT. Așa că, dacă sunteți salariaţi, pensionari sau aveți un PFA, și vreți să vă cumpărați produsele din oferta de Black Friday 2017 în rate, trebuie să aduceți o serie de documente care confirmă veniturile lunare, pentru a vi se acorda un credit. Suma minimă/maximă pentru un credit este 300 lei /20.000 lei, pentru un credit Cetelem IFN, în timp ce pentru un credit BRD Finance, suma minimă/maximă pentru un credit este 500 lei /20.000 lei. Intervalul de vârstă în care puteți aplica pentru un credit este 18 – 69 ani.

Alte opțiuni pentru plata produselor care vor avea la eMAG, cu ocazia Black Friday 2017, reduceri de până la 80%, sunt cardurile de credit pe care retailerul le acceptă. Vorbim despre BT, unde cardurile de credit STAR vin cu 6 rate fără dobândă sau plata integrală, Credit Europe, unde, pe lângă beneficiile CardAvantaj sunt și cele ale Optimo Card: poți achita integral sau în 18, 24 sau 36 de rate (cu dobandă de 19% pe an), în showroom sau online (pentru tranzacții de minimum 500 lei).

La eMAG, clienții își mai pot plăti cumpărăturile pe care doresc să și le facă în Vinerea Neagră 2017 și prin cardurile de credit de la Garanti, BCR, Alpha Bank, ING, Bancpost sau EuroLine (există posibilitatea de a plăti în 3 sau 6 rate fără dobândă, plata în Rate Ușoare, adică între 25 și 36 de rate cu un cost de doar 1% pe lună pentru cumpărăturile achitate online.

La o oră jumătate de la deschiderea campaniei de Black Friday 2017, eMAG are deja vânzări de peste 141 de milioane de lei. Numărul maxim de vizitatori simultani pe site-ul eMAG.ro a fost de 473.323. Până în acest moment, totalul vizitelor pe eMAG.ro este de 1,97 milioane, iar 73,9% dintre ele au vanit de pe dispozitivele mobile.

Black Friday 2017 la Fashion Days de pe 16 noiembrie

Un alt retailer care așteaptă un număr cât mai mare de clienți de Black Friday 2017 este Fashion Days. Magazinul online va deschide campania de reduceri seara, pe 16 noiembrie, iar ofertele vor fi disponibile pe întreaga zi de vineri, 17 noiembrie.

Reprezentanții Fashion Days au declarat că vor avea în ofertă 1 milion de produse pentru Black Friday 2017, cea mai importantă zi de reduceri din an. În cazul retailerului discount-ul va ajunge chiar și la 90%.

Dacă vă gândiți să vă împrospătați garderoba, trebuie să știți că dacă veți plăti de Black Friday 2017 la Fashion Days cu cardul Visa, veți primi un voucher de 50 de lei. Oferta magazinului online este valabilă pentru cumpărăturile de cel puțin 300 de lei.

De asemenea, mai puteți cumpăra în rate de Black Friday la Fashion Days și prin cardurile de credit de la Alpha Bank (până la 6 rate fără dobândă), Banca Transilvania, BRD (poți plăti până la 24 de rate fără dobândă la tranzacțiile mai mari de 200 de lei, iar oferta este valabilă până la 31.01.2018), ING, Raiffeisen Bank.

Rate de Black Friday la evoMAG

Black Friday 2017 la evoMAG înseamnă mai multe runde de reduceri în perioada 1-19 noiembrie. În prezent, evoMAG este în a doua rundă de Black Friday. Astfel, în perioada 7 – 14 noiembrie, noi produse vor beneficia de reduceri de până la 75%. Pe lângă ofertele destinate segmentului consumer, evoMAG organizează Black Friday şi pentru companii, acestea putând beneficia, pe lângă discounturi semnificative la echipamente electronice, şi de servicii personalizitate şi gratuite.

De Black Friday 2017 la evoMAG, clienţii vor putea achiziţiona televizoare de la 349 lei, sau cu preţuri reduse aproape la jumătate, telefoane mobile cu până la 48% mai ieftine, electrocasnice cu preţuri mai mici cu până la 35% etc.

Clienţii pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei, în cazul în care vor accesa un credit online de la Credius.

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin Banca Transilvania, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 7 rate fără dobândă prin UniCredit şi în 6 rate fără dobândă prin BRD, BCR, Banca Transilvania, Garanti Bank şi Alpha Bank.

Reduceri de Black Friday la Flanco și plata în rate

Black Friday 2017 la Flanco este organizat anul acesta între 27 octombrie și 19 noiembrie, iar retailerul va avea pe stoc 385.000 de produse care vor avea discounturi de până la 80%. Vinerea Neagră este organizată la Flanco în cele 123 de magazine din toată țara și online, pe www.flanco.ro.

Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 25.000 de notebook-uri, 70.000 de electrocasnice mari și 140.000 de electrocasnice mici. Stocul accesoriilor și al produselor pentru entertainment numără peste 250.000 de articole.

Pentru a veni în ajutorul clienților care doresc să se bucure de reducerile de Black Friday, Flanco pune la dispoziție oferte de creditare de până la 24 de rate, pentru cumpărături făcute cu cardul de credit, deschis la marea majoritate a partenerilor financiari din țară. În plus, clienții pot opta pentru un credit obținut pe loc, fără adeverință de salariu, cu rate fixe și perioadă de returnare flexibilă, de la 6, până la 60 de luni, prin Cetelem si BRD Finance.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.